123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Hombli Slimme Rookmelder

Goedkoop een slimme rookmelder van Hombli kopen

Bestel op deze pagina een slimme rookmelder van Hombli. Zo krijgt u, naast het geluidssignaal, ook een melding van rookdetectie als u niet thuis bent, zodat u altijd direct kunt handelen. Bestel vandaag nog en ontvang de rookmelder morgen al in huis.


Voordelig een slimme rookmelder van Hombli bestellen

Met de slimme rookmelder van Hombli heeft u een geschikte rookmelder hangen die u op de hoogte stelt van rookontwikkeling, zelfs als u niet thuis bent. Lees hieronder meer over de slimme rookmelders van Hombli of bestel hierboven direct alles dat u nodig heeft.

Wat is een Hombli rookmelder?

Met een slimme rookmelder van Hombli hoort u het alarm van uw rookmelder, waar u ook bent. U krijgt dankzij de Hombli-app (Android iOS), namelijk een notificatie op uw telefoon als de rookmelder afgaat. Zo kunt u, ook als u niet thuis bent, hulp sturen en kijken of iedereen veilig is. In de app ontvangt u daarnaast instructies over wat u kunt doen om veilig te blijven als er brand is. Is het een vals alarm? Dan kunt u dit ook eenvoudig uitzetten in de app. De rookmelder zal zich na 10 minuten weer resetten en opstarten.

 

De rookmelder van Hombli heeft een vlak en minimalistisch ontwerp en u kunt kiezen uit de kleuren wit of grijs. Hierdoor past deze in bijna elk interieur. De gehele voorkant fungeert als een knop waarmee u deze fysiek kunt bedienen. In de app kunt u de rookmelder koppelen om deze te laten samenwerken met andere apparaten.

Het installeren van een Hombli slimme rookmelder

Het installeren van een slimme rookmelder van Hombli is zeer eenvoudig. Dit doet u als volgt:

  1. Zet de Hombli rookmelder aan door 5 seconden het Hombli logo in te drukken. Als deze aan staat hoort u een geluidssignaal.
  2. Druk het Hombli logo vier keer in om deze in paring-mode te zetten. Een groen lampje gaat dan knipperen.
  3. Open de Hombli-app en druk op de +.
  4. Kies de rookmelder en koppel deze in de app aan uw wifi-netwerk.
  5. Na het koppelen kunt u de naam aanpassen en aan een kamer koppelen.
  6. Bevestig de magnetische houder aan het plafond of de muur met de bijgeleverde 3M tape of een enkele schroef.
  7. Hang vervolgens de rookmelder op met behulp van de magneten op de houder en op de rookmelder.

Tip: u kunt de rookmelder testen door de knop op de rookmelder in te drukken. De rookmelder zal de sensor en batterijen elke week automatisch testen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoelang gaan de batterijen van een Hombli rookmelder mee?

De batterij van de rookmelder gaat wel 10 jaar lang mee. U kunt de batterijstatus altijd in de app controleren. De rookmelder test de batterij wekelijks, zodat u altijd weet of deze correct werkt.

Hoeveel slimme rookmelders kan ik met elkaar verbinden?

Aan de Hombli- app kunt u zo veel rookmelders toevoegen als u wilt. De slimme rookmelders kunnen alleen niet aan elkaar gekoppeld worden.

Voldoet de Hombli rookmelder aan de verplichte voorschriften?

De Hombli rookmelder voldoet aan de Europese EN14604 norm. De Hombli rookmelder is een foto-elektrische rookmelder en is dus toegelaten is alle EU-landen.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over de Hombli rookmelder? Neem dan contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.