123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Buitenlamp op batterij

Buitenlamp op batterij kopen?

Op deze pagina vindt u de beste buitenlampen op batterij. Wij verkopen hanglampen, lantaarns, sokkellampen en tafellampen op batterij van merken zoals Luxform, Mr. Beams en ons huismerk. Kies voor een buitenlamp op batterij en voorzie uw tuin van verlichting zonder van stopcontacten afhankelijk te zijn.

1 - 0 van 0

Voordelig buitenlampen op batterij bestellen

Wij verkopen enkel buitenverlichting op batterij van de beste kwaliteit.Wij helpen u dan ook graag met het verlichten van uw tuin; samen zorgen we ervoor dat het buiten echt gezellig wordt. En dat alles voor de beste prijs. Lees hieronder meer over buitenlampen op batterij of kies hierboven direct voor het artikel dat u nodig heeft.

Waarom kiezen voor buitenverlichting op batterij?

Het grootste voordeel van een buitenlamp op batterij? Stroomkabels en aansluitingen zijn overbodig. Dat is vooral buiten erg handig, in tegenstelling tot binnenshuis, aansluitingspunten meestal niet in groten getale aanwezig zijn. Deze lampen kunt u daardoor waar u ook maar wilt plaatsen, zelfs op lastig te bereiken plekken, waar het aanleggen van een aansluiting veel werk zou zijn. Uiteraard kunt u lampen op batterij later ook gewoon weer verplaatsen, bijvoorbeeld als u een andere indeling in uw tuin wilt hebben.

Verschillende soorten buitenlamp op batterij

Wij hebben een groot aanbod buitenverlichting op batterij. Naast de verschillende merken en typen leveren wij lampen van verschillende kleurtemperaturen en beschermingsniveaus. Zo heeft u nog meer keuze in het samenstellen van uw buitenverlichting. Bij 123led.nl vindt u de volgende soorten buitenlampen op batterij:
  • Hanglamp op batterij: deze lampen zijn ideaal voor het verlichten van een deel van uw tuin dat onder een overkapping is geplaatst. Zo heeft u prachtig licht voor uw veranda of terras.
  • Sokkellamp op batterij: lampen die gemakkelijk in de aarde te prikken zijn. Zo kunt u met minimale schade uw gazon of bloemenperk in het licht zetten.
  • Lantaarn op batterij: verlichting voor uw tuinpad of oprit, maar zonder de noodzaak om deze op het stroomnet aan te sluiten? Kies voor lantaarns op batterij.
  • Sokkellamp op batterij: lampen die gemakkelijk in de aarde te prikken zijn. Zo kunt u met minimale schade uw gazon of bloemenperk in het licht zetten.
  • Campinglamp op batterij: dit zijn lampen met een extra robuuste behuizing. Dit maakt dat de lampen wel tegen een stootje of een storm kunnen.
  • Tafellamp op batterij: lampen voor op uw tafels en andere buitenmeubels. Zo geeft u meer sfeer aan uw terras of aan uw zithoek op de veranda, zonder dat daar stekkers aan te pas komen.
  • Wandlamp op batterij: deze lampen zijn aan de muur te monteren. In ons assortiment vindt u onder andere wandlampen van Luxform die oplaadbaar zijn.

De juiste buitenlamp op batterij kiezen

Een van de belangrijkste overwegingen is uiteraard het type verlichting dat u wenst te plaatsen. Daarnaast is het ook verstandig om na te denken over de mate waarin het armatuur en de lamp bestand moet zijn tegen het indringen van water, vooral omdat het hier gaat om buitenverlichting. Daarvoor kunt u altijd het beschermingsniveau  van het product raadplegen. Ook is het handig om te kijken naar de kleurtemperatuur , zodat u weet hoe het licht dat de lamp produceert er uit ziet.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke batterijen heb ik nodig voor tuinverlichting?

Dit kan verschillen per tuinverlichting artikel. De meeste tuinverlichting lampen op batterijen in ons assortiment werken op AA of AAA batterijen.

Waar koop ik tuinverlichting op batterijen?

Op 123led.nl kunt u tuinverlichting op batterijen kopen. Van tafellampen tot hanglampen, bij ons vindt u het allemaal met de laagsteprijsgarantie. Als u vandaag besteld, ontvangt u het morgen al in huis.
 

Heeft u vragen over onze buitenlampen op batterij, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op.