123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!
  • Home
  • Trends in tuinverlichting 2024

Trends in tuinverlichting 2024

Lange zomeravonden in een sfeervolle tuin, wij kijken ernaar uit! U ook? Nu de zon zich steeds meer laat zien wordt het ook tijd om na te denken over uw tuinverlichting. Bijvoorbeeld een lampje wanneer u 's avonds bij de voor- of achterdeur staat of gezellige verlichting tijdens de barbecue? Net als vorig jaar, blijven de stroomkosten natuurlijk belangrijk en daarom richten de tuinverlichting trends zich voor dit jaar op decoratieve tuinlampen die gegarandeerd energiezuinig zijn.

Opvallend is dan ook de stijgende ontwikkeling rondom tuinlampen op zonne-energie. Hierdoor geniet u van verlichting op alle mogelijke plekken, zonder dat u een stroompunt nodig heeft. Ook proberen we steeds meer de sfeer van binnen door te trekken naar buiten, zodat de tuin echt een verlenging is van de woonkamer. Led kaarsen maken dit mogelijk en zijn tegenwoordig beschikbaar in allerlei kleuren en vormen. De keuze is reuze en daarom hebben wij ook dit jaar weer de nieuwste tuinverlichting trends voor u op een rijtje gezet. 
 

1. Solar tuinlampen
2. Tuintafel verlichting
3. Buitenlampen met sensor
4. Led kaarsen
5. Slimme tuinverlichting
123led inspiratie: solar tuinlampen

Solar tuinlampen

Wilt u graag verlichting in de tuin, maar heeft u geen stroompunt? Kies dan voor tuinlampen op zonne-energie. De zon is een onuitputtelijke bron van groene energie en met ons ruime assortiment aan solar tuinlampen geniet u van decoratieve én functionele verlichting op de meest milieuvriendelijke manier. Gedurende de dag worden de zonnepanelen opgeladen. Zelfs indirect zonlicht is sterk genoeg. Zodra het donker wordt springt de verlichting aan om uw tuin van genoeg licht te voorzien, zonder impact te hebben op uw energierekening.
 

123led inspiratie: tuintafel verlichting

Tuintafel verlichting

Gezellig 's avonds buiten eten of nog heerlijk rustig een boekje lezen. In de zomer kan het allemaal. Maar zodra het begint te schemeren zijn we geneigd om naar binnen te gaan en daar de avond voort te zetten. Met onze (oplaadbare) tuintafel verlichting is dat niet meer nodig! Deze lampen kunt u plaatsen waar u maar wilt: op de tuintafel, in een lounge- of zithoek of op een tafeltje op het balkon. De led tuintafel lampen zijn eenvoudig in gebruik; oplaadbaar via een USB-kabel, zonnepaneel of batterij. Zo geniet u gemakkelijk en snel van sfeervolle verlichting.
 

123led inspiratie: buitenlampen met sensor

Buitenlampen met sensor

Buitenlampen met een sensor zijn ideaal wanneer u niet wilt dat een lamp continu brandt of als u de lamp niet met een schakelaar wilt bedienen. Bijvoorbeeld wanneer u even snel naar de schuur loopt en alleen bij de deur licht nodig heeft of als de lamp alleen hoeft te branden als het donker is. Deze functionele lampen zijn tegenwoordig verkrijgbaar in mooie, esthetische modellen en kleuren. Wij bieden armaturen aan waar de lamp al bij inbegrepen zit of losse armaturen waarbij u zelf een lichtbron kunt uitkiezen. Er bestaan overigens twee soorten sensoren: sensoren die werken op licht, dus activeren zodra het schemerig wordt, en sensoren die werken op beweging. Hierbij springt de lamp, gedurende een periode van een aantal seconden of minuten, aan zodra er beweging wordt gedetecteerd door een mens of dier. Bij deze lampen geldt in ieder geval dat ze nooit onnodig branden, perfect voor een lage energierekening.   
 

Bekijk alle buitenlampen met sensor
123led inspiratie: Led kaarsen voor buiten

Led kaarsen

Als we het in de winter 's avonds thuis gezellig willen maken steken we kaarsjes aan. Want niets geeft sfeervoller licht dan kaarslicht. Vorig jaar waren de led kaarsen al erg in trek, maar dit jaar kunt u écht niet meer zonder. De warme sfeer die zo herkenbaar is in de winter trekken we in de zomer door naar buiten. Echt een verlenging van de woonkamer. Onze led kaarsen zijn nauwelijks te onderscheiden van traditionele kaarsen doordat ze gemaakt zijn van echte wax en voorzien zijn van een 3D-vlam. De led kaarsen werken op batterijen, zijn vaak te bedienen via een afstandsbediening en zijn, naast de diverse vormen, bij ons verkrijgbaar in meer dan 30 kleuren. U kunt ze gemakkelijk verplaatsen en zo gezellig neerzetten op de tuintafel of elders in de tuin ter decoratie. Groot pluspunt, deze kaarsen waaien niet uit én zijn kindvriendelijk.
 

Bekijk alle led kaarsen voor buiten
123led inspiratie: slimme tuinverlichting

Slimme tuinverlichting

Met slimme tuinlampen krijgt u de volledige controle over uw verlichting. Via een app op uw telefoon of tablet (en een smart home protocol zoals wifi, zigbee of bluetooth) kunt u de gewenste lichtkleur(en) kiezen, de lampen (automatisch) in- of uitschakelen, timers instellen of eigen flows inrichten die geheel passen bij uw ritme en eventuele andere smart home producten. Bij dit laatste voorbeeld kunt u denken aan het automatisch aanspringen van grondspots of tuinlantaarns zodra u de oprit oprijdt. Of denk aan het dimmen van de lampen wanneer u van huis weggaat zodat het, voor ongewenste bezoekers, lijkt alsof u toch nog thuis bent. Een groot voordeel is dat u altijd uw slimme tuinverlichting kunt bedienen, zelfs als u dus niet thuis bent. En doordat u timers kunt instellen brandt de verlichting niet onnodig, wat weer bijdraagt aan een lage energierekening.