123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!
  • Home
  • Trends in tuinverlichting 2023

Trends in tuinverlichting 2023

Voor velen wordt tuinverlichting gezien als functionele verlichting. Vaak gaat het om een wandlamp naast de (voor)deur, zodat we gemakkelijk het slot kunnen vinden in het donker. Of om floodlights die groot licht schijnen als de sensor beweging detecteert, om zo ongewenste gasten af te schrikken. En misschien dan nog feestelijke versiering aan de gevel of schutting tijdens de kerstperiode. Voor het tuinseizoen van 2023 gooien we het roer om en staat er één groot thema centraal: energiezuinige sfeerverlichting. Wij hebben 5 trends voor u op een rijtje gezet.
 

1. Solar tuinlampen
2. Led kaarsen
3. Tuintafel verlichting
4. Feestverlichting
5. Slimme tuinverlichting
123led inspiratie: solar tuinlampen

Solar tuinlampen

De zon is een onuitputtelijke bron van groene energie en met ons assortiment aan solar tuinlampen geniet u van sfeervolle én functionele verlichting op de meest milieuvriendelijke en energiezuinige manier. Overdag worden de zonnepanelen opgeladen door de zon. En geen zorgen, ook indirect zonlicht is sterk genoeg voor het opladen. Zodra het donker wordt springen de lampen aan om uw tuin of oprit van genoeg licht te voorzien, zonder impact op uw energierekening.
 

123led inspiratie: Led kaarsen voor buiten

Led kaarsen

Niets geeft sfeervoller licht dan kaarslicht. Goed nieuws, vanaf nu kunt u hier ook buiten van genieten. Niet met echte kaarsen, maar met led kaarsen. Ze zijn nauwelijks te onderscheiden van traditionele kaarsen doordat ze gemaakt zijn van echte wax en voorzien zijn van een 3D-vlam. De led kaarsen werken op batterijen, zijn vaak te bedienen via een afstandsbediening en zijn bij ons verkrijgbaar in meer dan 10 kleuren. U kunt ze gemakkelijk verplaatsen en zo gezellig neerzetten op de tuintafel of elders in de tuin ter decoratie. Groot pluspunt, deze kaarsen waaien niet uit.
 

Bekijk alle led kaarsen voor buiten
123led inspiratie: Tuintafel verlichting

Tuintafel verlichting

Tijdens de warme zomeravonden heerlijk buiten dineren en nog lekker lang natafelen. Voordat u het doorheeft begint het al te schemeren. Met onze decoratieve tuintafellampen maakt u zo’n avond nóg gezelliger. Het grootste voordeel is dat u de lampen kunt plaatsen waar u maar wilt, op de tuintafel of in een zithoek. De led lampen voor op uw tuintafel zijn eenvoudig in gebruik; laad ze op via een USB-kabel, zonnepaneel of gebruik een batterij. Zo geniet u van sfeervolle verlichting zonder dat u buiten een stroompunt nodig heeft.
 

123led inspiratie: feestverlichting

Feestverlichting voor buiten

Heeft u een feestje in de tuin of wilt u het graag extra gezellig maken buiten? Hang dan partyverlichting op. Met prikkabels heeft u een slinger van lichtjes. Die overigens verkrijgbaar zijn in verschillende lichtkleuren. Zo creëert u voor ieder feestje de juiste sfeer. Sommige lichtslingers zijn koppelbaar, dan kunt u langere afstanden overbruggen of meerdere lampjes bij elkaar hangen op één stroompunt. Heeft u geen stroompunt? Ook dan kunt u alsnog genieten van onze feestverlichting door te kiezen voor de variant op batterij.
 

123led inspiratie: slimme tuinverlichting

Slimme tuinverlichting

Volledig de controle hebben over uw tuinverlichting? Slimme tuinlampen maken dit mogelijk. Via een app op uw telefoon of tablet (en een smart home protocol zoals wifi, zigbee of bluetooth) kiest u de gewenste lichtkleur(en), schakelt u de lampen in of uit, stelt u timers in of bedenkt u eigen flows die geheel passen bij uw ritme. Bijvoorbeeld dat de lampen aangaan zodra u de oprit op komt rijden of dat ze juist uitgaan wanneer u uw huis verlaat. Een groot voordeel is dat u altijd uw slimme tuinverlichting kunt bedienen, zelfs als u dus niet thuis bent.