123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Led strip 5 meter | Koud wit | COB | 504 leds p/m | IP20 | 24V

Op=Op
€ 54,95 (Inclusief 21% BTW) (€ 45,41 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving

Deze COB led strip van ons 123led-huismerk is de ideale lichtbron voor in uw woning en kan zowel als hoofd- en als sfeerverlichting gebruikt worden. De led strip heeft door de hoge concentratie led-diodes (504 per meter) een aanzienlijke lichtopbrengst van 5500 lumen. Het licht dat de strip verspreidt is koud wit en heeft een kleurtemperatuur van 6000K. Dat maakt deze led strip vooral geschikt voor gebruik in ruimtes waar zicht belangrijker is dan gezelligheid, zoals een studeer- of werkkamer. Deze lichtkleur heeft ook een CRI waarde van 90, wat inhoudt dat de lichtkleur zeer levensecht is.

De led strip is gemakkelijk te plaatsen door gebruik van de 3M-plakstrip. Ook kan de led strip eenvoudig ingekort of verlengd worden. Voor het inkorten dient de led strip op de aangegeven markeringen geknipt te worden. Om de strip te verlengen kunt u gebruikmaken van een identieke strip en deze aan elkaar koppelen. Dit kan tot een totale lengte van 10 meter. De led strip is IP20-gecertificeerd en alleen voor binnenshuis gebruik geschikt. Daarnaast kan deze enkelkleurige led strip met een geschikte controller worden bediend en gedimd.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)

 

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: 123led CRI: Ra> 90 info
Lichtkleur: Koud wit info Led type: COB info
Lichtopbrengst: 5500 lumen info Keurmerk: CE, RoHS
Kleurtemperatuur: 6000 K info Gebruik: Binnen
Watt: 50 W Leds per meter: 504
Dimbaar: Ja info Verlichte lengte: 5 m
Voltage: 24 Knipbaar: Elke 10 cm
Branduren: 50.000 uur Plakstrip: Ja, 3M plakstrip
Afmetingen: 5 m x 10 mm (lxb) Handleiding: PDF
Lichthoek: 180 graden Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Beschermingsniveau: IP20 info
Bestel mee:

123led Led strip adapter (72W) | 24V voor € 14,95

Led strip controller Enkelkleurig voor € 9,95

Maak het slim:

Zigbee led strip controller Enkelkleurig voor € 19,50

Montage
 

Voor het plaatsen van de led strip maakt u gebruik van de 3M-plakstrip aan de onderzijde. U hoeft alleen de beschermende laag van de plakstrip te verwijderen, en u kunt de led strip op een oppervlak naar keuze plakken. Zorg er wel voor dat een oppervlak droog is en vrij van stof en vet.

De montagemiddelen van 3M zijn van hoge kwaliteit en hebben een grote kleefkracht. Zo bent u er zeker van dat de led strip zonder gebruik van schroeven of bouten toch goed vast zit. Test vóór het bevestigen van de led strip altijd eerst of deze goed werkt. Ook kunt u bij de montage gebruikmaken van onze aluminiumprofielen, om tot een strak en egaal resultaat te komen.

 

Voeding
 

Gebruik altijd de juiste adapter of transformator voor uw led strip. Op deze 24V led strip dient u een 24V voeding te gebruiken. Let hierbij ook op het vermogen. Kies voor een voeding met een wattage dat net wat hoger is dan het totale wattage dat uw geplande totale lengte aan led strips nodig heeft. Zo bent u er van verzekerd dat de verlichting genoeg stroom krijgt en een optimale lichtopbrengst heeft.
 

Inkorten of verlengen
 

De led strip kan zowel ingekort als verlengd worden. Voor het inkorten van de led strip kunt u ter hoogte van een van de vele knipindicaties (per 10 cm) de led strip doorknippen. De led strip is zo ontworpen dat het aan beide uiteinden mogelijk is een voeding te koppelen; u kunt na het doorknippen dus gewoon beide stukken van de led strip gebruiken.

 

Wilt u de led strip liever verlengen? Koppel dan een tweede, identieke led strip aan een van de uiteinden. Met deze 24V COB led strip kunt u tot 10 meter verlengen. Hiervoor heeft u wel aansluitmateriaal nodig. Door de hogere spanning kan de stroom namelijk beter een grotere afstand overbruggen. Let hierbij zoals eerder vermeld wel op het totale wattage van de voeding.

Eigenschappen
 Hoge kwaliteit
 Dimbaar
 Geschikt als sfeer- of hoofdverlichting
 Koud wit licht (6000K)
 Authentieke lichtkleur (CRI 90)
 2520 leds (504 per m) zorgen voor 5500 lumen en zeer egaal (diffuus) lichtprofiel
 In te korten en te verlengen
 24V geschikt voor verlengen tot 10 m
 Energiezuinig
 Geen RGB-kleuren
 Niet waterdicht