123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Smart adapter kerstverlichting 31V | Wifi

€ 14,95 (Tijdelijk uitverkocht) (Inclusief 21% BTW) (€ 12,36 Exclusief 21% BTW )
Dit product mag maximaal 1 keer besteld worden.
Omschrijving
Gebruik deze smart adapter om uw 123led-huismerk kerstverlichting slim te maken en op afstand te kunnen bedienen. Deze adapter is ter vervanging van de adapter die bij onze kerstverlichting zit inbegrepen, en kan op dezelfde wijze aan de verlichting worden gekoppeld. De adapter werkt via wifi (Tuya) en kan na koppeling en installatie worden gebruikt met de Tuya-app (voor iOS of Android) op uw smartphone of tablet.

Met deze app kunt u de adapter (en de gekoppelde kerstverlichting) aan- en uitschakelen en een van de 15 verschillende lichtmodi selecteren. U kunt kiezen uit een constant, langzaam knipperend, snel knipperend en afwisselend lichtprogramma voor één van de twee lichtkleuren die de kerstverlichting verspreidt. Daarnaast zijn er 5 andere lichtprogramma’s met unieke patronen.

Om de adapter via wifi (Tuya) met uw app te verbinden dient u na het koppelen van de adapter en het aansluiten op de netstroom de reset knop 5 seconden ingedrukt te houden. Dit zorgt ervoor dat de adapter in pairing-modus gaat, waardoor de Tuya-app de adapter kan vinden.

Wilt u weer gebruik maken van de afstandsbediening die bij de kerstverlichting zat? Wissel dan de adapter weer uit met de adapter die origineel bij de verlichting zat inbegrepen.

Let op: Deze adapter is alleen geschikt voor de 31V kerstverlichting van ons 123led-huismerk, met een maximaal vermogen van 9W. Zorg dat u goed de sluitring dichtdraait bij koppeling, zodat de adapter waterdicht blijft.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: 123led Geheugenfunctie: Ja
Protocol: Wifi (Tuya) info Gebruik: Binnen/buiten
Type: Smart adapter Beschermingsniveau: IP44 info
Uitgangs Voltage: 31 V Aanloopsnoer: -
Watt: 9 W Lamp inbegrepen: Nee
Voltage: 220-240 V Timerfunctie: Ja, 8 uur
Lichtprogramma's: 9 Handleiding: PDF
Dimbaar: Ja, via app info