123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Led stompkaarsen

Led stompkaarsen bestellen?

Bekijk op deze pagina ons ruime assortiment van led stompkaarsen. Deze kaarsen bootsen op geloofwaardige wijze het uiterlijk en voorkomen van echte kaarsen na, maar leveren veel minder risico’s op. Wij verkopen de stompkaarsen in diverse kleuren, afmetingen en soorten, zodat u altijd een variant kunt vinden die bij uw interieur past. Liever led waxinelichtjes bestellen?


1 - 24 van 341

Bestel led stompkaarsen online

Led stompkaarsen
 

Met led stompkaarsen voegt u veilig kaarslicht toe aan uw woning of bedrijf. Het uiterlijk en voorkomen van echte kaarsen wordt door alle producten namelijk op zeer precieze wijze nagebootst, waardoor dit dé sfeervolle toevoeging is aan iedere ruimte. Wij bieden een ruim en compleet assortiment, en al deze producten koopt u alleen bij ons voor de allerbeste prijs.

Led stompkaarsen: ons assortiment

Een stompkaars kenmerkt zich over het algemeen door zijn lange cilindervorm en vlakke bovenkant. In het geval van led stompkaarsen zijn ze niet voorzien van echt vuur en bevatten ze dus ook geen ‘echt’ vlammetje, maar zijn ze gemaakt met led verlichting. Doordat er over het algemeen gebruikgemaakt is van een authentieke 3D-vlam, die net als een echte vlam flikkerende effecten heeft, en ze een opstaande rand hebben zien de led stompkaarsen er wel zeer waarheidsgetrouw uit. Hierdoor is dit het perfecte alternatief voor echt kaarslicht.

Bij ons vindt u deze kaarsen in een aantal verschillende varianten. Wat ze allemaal met elkaar gemeen hebben is dat ze voorzien zijn van energiezuinige en duurzame led verlichting, in een sfeervolle warm witte kleurtemperatuur, en dat ze werken op batterijen. De juiste batterijen kunt u in onze webshop altijd mee bestellen. De kaarsen verschillen van elkaar op de volgende gebieden:

  • Kleur: Wij verkopen naast traditionele ivoorkleurige of witte kaarsen ook varianten met een bijzondere kleur, zoals rood of goud.
  • Afmetingen: In onze webshop kunt u led stompkaarsen van allerlei diktes en lengtes bestellen. Combineer led kaarsen met verschillende afmetingen met elkaar voor een speels effect.
  • Materiaal: Sommige led stompkaarsen zijn gemaakt met behulp van echte wax. Het gebruik van dit materiaal zorgt ervoor dat de kaarsen er nóg geloofwaardiger uitzien.
  • Decoratie: Er zijn led kaarsen beschikbaar die zijn voorzien van extra decoraties. Zo zijn er kaarsen met gouden details en zijn sommige kaarsen omwikkeld door een lichtsnoer of voorzien van een zilveren band. Dit zorgt voor een extra feestelijk effect.
  • Manier van bedienen: Alle led kaarsen zijn te bedienen met een knopje of schuifje op de onderzijde, maar soms is er ook de mogelijkheid om een afstandsbediening mee te bestellen. Hiermee kunt u tot wel twaalf verschillende led kaarsen aansturen, de verlichting dimmen, overschakelen naar niet-flikkerende verlichting of diverse timers instellen. Dit kunt u allemaal doen vanaf een afstandje van ongeveer twee of drie meter. Zo zorgt dit voor een hoop extra gemak.
  • Timer: Er zijn kaarsen beschikbaar die werken met een timer. Zo kunt u ervoor zorgen dat het licht na twee, vier, zes of acht uur vanzelf uitgaat en hoeft u dit aan het einde van de avond niet handmatig te doen.
  • Merk: Wij verkopen led kaarsen van ons 123led-huismerk, van Konstsmide en van Uyuni.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Voordelen van led stompkaarsen

Het gebruik van led stompkaarsen als vervanging voor ‘echte’ kaarsen gaat gepaard met een aantal voordelen. Het grootste voordeel is dat er een stuk minder risico’s zijn. U hoeft niet bang te zijn voor rook bij het doven of brand, want er komt geen echt vuur aan te pas. Ook worden de kaarsen natuurlijk nooit echt warm én hoeft u geen smeulend kaarsvet meer weg te schrapen van tafels of tafelkleden. Zo biedt dit het meest veilige en schoonste alternatief.

Een ander voordeel is dat led stompkaarsen veel langer meegaan dan ‘normale’ stompkaarsen. U kunt ze avondenlang gebruiken zonder dat ze lelijk worden of gaan smelten. Hierdoor is dit duurzamer én zijn de vervangingskosten lager. Tot slot is ook het gemak een reden dat veel mensen voor led kaarsen kiezen. Zeker als u kaarsen bestelt die met een afstandsbediening werken gaat u direct voor een hoop extra eenvoud. Zo kunt u verschillende led kaarsen aanzetten, ook vanaf een kleine afstand, of er met timers voor zorgen dat de verlichting na een tijdje automatisch stopt met branden. Dit is de perfecte oplossing voor horecagelegenheden.

Welke batterijen hebben led stompkaarsen nodig?

Het verschilt per kaars welke batterijen nodig zijn, maar het fluctueert doorgaans tussen AA of AAA-batterijen. Let op dat het aantal nodige batterijen ook kan verschillen. Meestal zijn er 3 AAA-batterijen nodig of 2 AA-batterijen. Bekijk de specificaties van het product om te zien welke en hoeveel batterijen een led stompkaars precies nodig heeft.

Op zoek naar andere led kaarsen?

Bij ons bestelt u niet alleen led stompkaarsen, maar kunt u ook diverse andere led kaarsen bestellen. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor led waxinelichtjes, die zich van led stompkaarsen onderscheiden door hun kleinere formaat. Wilt u een echte kerstsfeer creëren met behulp van led kaarsen? Bestel dan onze kerstkaarsen.