123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Gekleurde lichtslang op maat

Gekleurde lichtslang op maat kopen?

Op deze pagina koopt u diverse gekleurde lichtslangen die u eenvoudig op maat kunt maken. Zo kunt u deze rode, blauwe of groene lichtslangen voor allerlei toepassingen in en om uw huis of bedrijfspand gebruiken. Ook allerlei andere producten die u nodig kunt hebben bij het installeren en monteren van de lichtslangen bestelt u bij ons. Liever een witte lichtslang op maat? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.


Bestel een gekleurde lichtslang op maat online

Op deze pagina kunt u gekleurde lichtslangen vinden die u op maat kunt knippen. Hierdoor kunt u ze voor allerlei verschillende oppervlakken aan de binnen- of buitenkant van uw huis gebruiken. Wat de toepassing ook is, u past de lichtslang hier gewoon op aan. Ook alle andere producten die er nodig zijn bij de montage en installatie kunt u bij ons aanschaffen. Bestel alle producten in onze webshop voor de beste prijs.

Wat is een gekleurde lichtslang op maat?

Een lichtslang is een stevig plastic omhulsel waarin diverse led lampjes gemonteerd zijn. In het geval van een gekleurde lichtslang op maat gaat het om kerstlampjes die verlichting uitstralen in een kleur die gegarandeerd voor het kerstgevoel zorgt, zoals groen, blauw of rood. De led lichtslangen van ons huismerk zijn 50 meter lang en kunnen op diverse lengtes afgeknipt worden om ze geschikt te maken voor uw kerstproject.

Het plastic omhulsel is niet alleen zeer betrouwbaar en goed bestand tegen extreme weersomstandigheden, maar biedt daarnaast ook nog eens een hoge flexibiliteit. Zo kunt u de lichtslang op allerlei verschillende plekken in en om uw huis of bedrijfspand ophangen. Buig in de gewenste vorm om bijvoorbeeld te monteren in het raamkozijn, rondom een boomstam of om de trapleuning heen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Hoe monteer ik een gekleurde lichtslang op maat?

De led lichtslangen worden geleverd op een handige rol en zijn met een zijkniptang op maat te knippen. Markeringen op het materiaal geven aan waar u de lichtslang kunt inkorten (steeds na 1 of 1,5 meter). Wij bieden naast de verschillende lichtslangen ook altijd het installatie- en aansluitmateriaal dat u eventueel nodig heeft. Koop de volgende producten bij ons:
  • Aansluitstekker: Hiermee kunt u uw led lichtslang eenvoudig aansluiten. De stekker dient vastgemaakt te worden aan de afgeknipte lichtslang; hiervoor kunt u de speciale lijm gebruiken.
  • Eindstuk: De op maat gemaakte lichtslang kunt u afsluiten met een eindstuk. Dit eindstuk is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat uw lichtslang ook direct waterdicht wordt.
  • Koppelstuk: Koppel verschillende op maat gemaakte led lichtslangen aan elkaar met een koppelstuk. Dit is noodzakelijk als u meerdere onderdelen aan elkaar wilt verbinden of uw led lichtslang toch wat langer wilt maken. Met een koppelstuk ontstaat er een stevige en waterdichte verbinding.
  • Connector met L-verbinding: Een connector met L-verbinding zorgt ervoor dat u led lichtslangen ook in een hoekvorm kunt monteren. Hang de lampjes zo eenvoudig in een hoek van een kamer of monteer om een gebouw heen.
  • Lijm: Aansluitstekkers, eindstukken en koppelstukken kunnen vastgemaakt worden met speciale lijm. Deze stevige lijm zorgt voor de meest betrouwbare constructie, waardoor alle onderdelen altijd goed blijven zitten.

Kan ik een gekleurde lichtslang ook buiten gebruiken?

Gekleurde lichtslangen en alle andere producten op deze pagina zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Dit kunt u ook terugzien aan de IP-classificatie . Deze producten hebben namelijk een beschermingsniveau van minstens IP44, wat inhoudt dat ze bestand zijn tegen bijvoorbeeld sneeuw, regen en kou. U kunt ze met een gerust hart buiten gebruiken. Alleen de aansluitstekker dient wel goed afgeschermd te worden tegen vocht en regen, omdat elektriciteit en water niet zo goed samengaan.

Andere lichtslangen bestellen?

Bij ons koopt u naast gekleurde lichtslangen op maat ook nog diverse andere lichtslangen. Zo kunt u ook multicolor lichtslangen van 9 meter bestellen. Deze hoeft u dus niet meer zelf op maat te maken. Ook warm witte lichtslangen kunt u in nog veel meer formaten bestellen in onze webshop.