123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Gekleurde lichtslang

Gekleurde lichtslang kopen?

Op deze pagina vindt u onze gekleurde lichtslangen, waarmee u de binnen- en de buitenkant van uw woning of bedrijfspand kunt versieren en verlichten tijdens de kerstdagen. De multicolor led lampjes zorgen voor een feestelijke sfeer. De producten bestelt u bij ons bovendien voor de beste prijs én ontvangt u razendsnel al in huis. Toch een warm witte lichtslang bestellen? Ook dat hebben wij in ons assortiment.


Bestel gekleurde lichtslangen online

Gekleurde lichtslang

Snel en zonder gedoe gezellige kerstversiering ophangen? Kies dan voor de gekleurde lichtslangen van ons huismerk. Deze lichtsnoeren zijn flexibel en kunt u op iedere denkbare plek in en om het huis ophangen. En als u voor de variant met gekleurde led lampjes kiest gaat u altijd voor de meest feestelijke sfeer!

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Wat zijn gekleurde lichtslangen?

Gekleurde lichtslangen bestaan uit een stevig omhulsel waarin verschillende led lampjes bevestigd zijn. Met deze led lampjes wordt verlichting uitgestraald in diverse lichtkleuren. De multicolor kerstlampjes zorgen hierdoor voor een vrolijke en gezellige uitstraling van uw woning of bedrijfspand; perfect voor de kerst!

Lichtslangen zijn flexibel buigbaar en daardoor op veel verschillende plekken te bevestigen. Zo komen ze perfect tot hun recht wanneer u ze monteert rondom een trapleuning, langs het raamkozijn of om uw tuinhek. Ook kunt u ze altijd in een leuke vorm buigen om uw eigen creaties te maken.

In onze webshop kunt u kiezen voor een led lichtslang van 9 meter. Daarnaast verkopen we een gekleurde lichtslang op maat, in een rode, groene of blauwe kleur. Deze kunt u op de perfecte lengte afknippen, zodat u ze eenvoudig kunt aanpassen aan ieder kerstproject.

Zijn gekleurde lichtslangen waterdicht?

Onze lichtslangen zijn geschikt voor binnen- én voor buitengebruik. Ze zijn namelijk gemaakt van stevig en weerbestendig materiaal. Zeker weten of een product ook zonder problemen buiten gebruikt kan worden? Check dan de IP-classificatie in de specificaties. Producten met een beschermingsniveau van IP44 of hoger zijn ook bestand tegen regen, sneeuw en andere weersomstandigheden  .

Op zoek naar andere lichtslangen?

Uiteraard kunt u naast gekleurde lichtslangen ook andere varianten bij ons bestellen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar koud witte lichtslangen? Door de koude kleurtemperatuur ontstaat hiermee een extra winterse sfeer. Of gebruik mini lichtslangen, die iets kleiner zijn dan de normale variant.