123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Lichtslang koud wit

Lichtslang koud wit kopen?

Op onze website bestelt u koud witte lichtslangen voor het versieren van de binnen- en de buitenkant van uw woning of bedrijfspand. Met deze lichtslangen kunt u altijd creatief aan de slag gaan. Ze zijn namelijk zeer flexibel, zodat u er allerlei vormen van kunt maken. Toch op zoek naar warm witte lichtslangen? Ook die bestelt u bij ons voor de beste prijs.


Bestel koud witte lichtslangen online

Lichtslang koud wit

Op deze pagina bekijkt u ons ruime assortiment van lichtslangen met een koud witte lichtkleur. Met deze kerstverlichting kunt u de binnenkant én de buitenkant van uw woning of bedrijfspand versieren en verlichten tijdens de feestdagen. Bekijk alle verschillende formaten, van 6 tot wel 50 meter.

Wat zijn koud witte lichtslangen?

Led lichtslangen bestaan uit een plastic omhulsel waarin verschillende led lampjes bevestigd zijn. De slangen zijn flexibel, waardoor u ze op iedere denkbare plek in en om uw huis kunt ophangen. Monteer bijvoorbeeld rondom een trapleuning, langs het raam of om uw tuinhek. Als u echt creatief aan de slag wilt gaan kunt u ze zelfs in een leuke vorm buigen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Bij 123led.nl kunt u kiezen voor een led lichtslang van 6, 9 of 12 meter. Ook bieden wij lichtslangen aan die op maat te maken zijn. De lichtslangen van 50 meter kunnen aan iedere toepassing en aan ieder project aangepast worden. 

Alle lichtslangen die u op deze pagina kunt vinden bestaan uit led lampjes die een koud witte kleurtemperatuur uitstralen. Met deze lichtkleur, die een blauwe ondertoon heeft en vergelijkbaar is met de kleur van helder daglicht of maanlicht, wordt altijd een zeer winterse uitstraling gecreëerd. Hierdoor is dit perfect voor tijdens de feestdagen.

Is led verlichting geschikt voor buiten?

De koud witte lichtslangen die u bij ons kunt bestellen zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Doordat de slangen namelijk gemaakt zijn van stevig en weerbestendig materiaal zijn ze zeer betrouwbaar en zullen ze door een sneeuw- of regenbuitje niet kapotgaan .

De lichtslangen bestaan daarnaast uit led verlichting. Deze verlichting is duurzamer en energiezuiniger dan andere vormen van verlichting. Hierdoor is dit een goede keuze voor uw portemonnee én voor het milieu. Benieuwd naar de andere voordelen van led verlichting? Bekijk dan onze blog over led, waarin we deze voor u op een rijtje hebben gezet.

Andere lichtslangen bestellen?

Uiteraard zijn koud witte lichtslangen niet de enige lichtslangen die u bij ons kunt bestellen. Bekijk in onze webshop nog diverse andere varianten. Zo kunt u met gekleurde lichtslangen weer een hele andere sfeer creëren tijdens de kerstdagen. En gebruik witte lichtslangen op maat om écht voor iedere toepassing een geschikte lichtslang te vinden; deze zijn namelijk op maat te maken en passen dus op iedere plek.