123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Eve Outdoor Cam | Secure Floodlight Camera

Op=Op
€ 249,50 (Inclusief 21% BTW)
(€ 206,20 Exclusief 21% BTW)
direct leverbaar
Dit product mag maximaal 1 keer besteld worden.
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Altijd en overal uw huis in de gaten houden én verlichten? Installeer dan deze slimme buitencamera van Eve. De camera registreert bewegingen van (ongewenste) voorbijgangers, bezoekers op uw terrein, dieren en voertuigen. Bij iedere beweging krijgt u vervolgens een melding op uw telefoon via de Eve app. Het is dan mogelijk om direct te praten met iemand die voor uw deur staat.

De camera is in meerdere hoeken verstelbaar en de verlichting is dimbaar. De beelden worden in het donker goed opgenomen dankzij de infrarood instellingen. Met een grote beeldhoek van 157 graden en een nachtmodus tot 8 meter bent u altijd verzekerd van bruikbaar beeldmateriaal.

Privacy
De camera werkt exclusief met Apple HomeKit Secure Video. Er is veel aandacht besteed aan het waarborgen van uw privacy. Zo hoeft u zich nergens te registreren voor het gebruik van de slimme camera en worden de camerabeelden in principe nergens bewaard. Een apart Eve Cloud-abonnement is ook niet aan de orde. Wilt u de beelden wél bewaren? Dan kunt u deze zelf opslaan in de cloud. 

Waarborg uw privacy ook door andere instellingen te gebruiken. Zo kunt u de camera automatisch uit laten zetten wanneer iedereen thuis is, zodat u niet onnodig 'gevolgd' wordt. De gegevens van de camera zijn bovendien met encryptie beveiligd en data wordt niet gedeeld. Er wordt ook geen informatie op externe servers opgeslagen.
Specificaties
Merk: EVE Kijkhoek: 157°
Protocol: Wifi info WiFi: Ja 2.4/5 GHZ
Type: Slimme camera Gebruik: Buiten
Kleur: Zwart Beeldkwaliteit: 1080p
Afmetingen: 65 x 170 mm (bxh) Montage: Opbouw
Diepte: 76 mm Assistant: HomeKit
Beschermingsniveau: IP55 info Nachtzicht: 8 m
Bewegingssensor: Ja Oud voor nieuw: uw oude apparaat info