123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Fairybell Vlaggenmast kerstboom

Fairybell vlaggenmast kerstboom kopen?

Bestel een vlaggenmast kerstboom van Fairybell voor een voordelige prijs. Met deze kunstmatige lichtbomen gebruikt u uw vlaggenmast om uw voor- of achtertuin van sfeervolle kerstverlichting te voorzien. Heeft u geen vlaggenmast? Er zijn ook kerstbomen inclusief vlaggenmast verkrijgbaar.


1 - 24 van 25

Bestel Fairybell vlaggenmast kerstboom online

Het verlichten van een vlaggenmast kan zeer veel bijdragen aan de kerstsfeer van uw woning of bedrijfspand. Door de grote hoogte en de grote hoeveelheid led lampjes is dit type verlichting niet te missen, en draagt zelfs bij aan het beeld van de straat. Daarom koopt u bij ons de vlaggenmast kerstbomen van de Fairybell.

 

Deze kerstbomen kunnen eenvoudig worden aangebracht in uw vlaggenmast en zijn beschikbaar voor vlaggenmasten van 2 tot 12 meter hoog. En heeft u geen vlaggenmast? Dan kunt u bij ons ook terecht voor kerstbomen inclusief vlaggenmast.

Voordelen van de Fairybell vlaggenmast kerstboom

  • Makkelijk op te bergen: omdat de verlichting is op te vouwen en een eventuele vlaggenmast van Fairybell in delen kan worden opgeborgen, neemt de vlaggenmast kerstboom van Fairybell weinig ruimte in wanneer het ligt opgeslagen. Zo kunt u gerust de verlichting opbergen voor volgend jaar, zonder dat dit veel ruimte inneemt in uw schuur of berging.
     
  • Handig ontwerp: de verlichting is vervaardigd uit kunststof en is niet alleen robuust maar kan ook eenvoudig worden schoongemaakt; de verlichting bestaat uit diverse lichtstrengen die de vorm van een kerstboom nabootsen. Hier komen dus geen kunstmatige naalden of takken aan te passen. Zo is het geheel makkelijk af te nemen zodat u geen vuiligheid of ongedierte bij het opslaan mee naar binnen neemt.
     
  • Verschillende lichtkleuren: de Fairybell verlichting is in meerdere lichtkleuren te verkrijgen. Zo kunt u kiezen voor een warm witte lichtkleur en een multicolor lichtkleur (verschillende lampjes met verschillende kleuren) of warm witte verlichting met de Twinkle-functie. Hierbij is een deel (10%) van de lampjes ingesteld om te knipperen voor een wat meer feestelijke verlichting.
     
  • Verschillende hoogtes: de vlaggenmast kerstboom kan voor vrijwel elke vlaggenmast besteld worden. U vindt in ons assortiment namelijk een grote hoeveelheid verschillende hoogtes. Zo zijn de Fairybell 2 meter, de Fairybell 3 meter en de Fairybell 4 meter geschikt voor de vlaggenmasten die eerder bij een woning staan. Daarnaast verkopen we ook de Fairybell 6 meter, Fairybell 8 meter, Fairybell 10 meter en de Fairybell 12 meter voor de echte hoge vlaggenmasten die eerder buiten bij bedrijven te vinden zijn.

De Fairybell vlaggenmast kerstboom monteren

De vlaggenmast kerstbomen van Fairybell zijn eenvoudig te monteren en te gebruiken. Er is een onderscheid te maken tussen de kerstboom zonder vlaggenmast (wanneer u zelf een vlaggenmast heeft) en een kerstboom inclusief vlaggenmast.

 

Wanneer u al over een vlaggenmast beschikt dient u de kerstboom verlichting uit de verpakking te halen, deze beneden (op de grond) om de vlaggenmast te doen en deze vervolgens met behulp van het koord van de vlaggenmast omhoog te hijsen tot de top. Vervolgens kunt u de lichtsnoeren aan de bodem strak zetten en met behulp van haringen in de grond zekeren.

 

Als u een Fairybell vlaggenmast kerstboom inclusief vlaggenmast aanschaft dient u zelf eerst even de vlaggenmast in elkaar te klikken. Daarna is het proces identiek.

Fairybell vlaggenmast kerstboom op afstand bedienen

Van zichzelf is de vlaggenmast kerstboom van Fairybell geen slimme vorm van verlichting; het kan niet op afstand worden bediend. Echter is dat met een extra aankoop en wat creativiteit wel te realiseren. Zo kunt u met behulp van het aanbrengen van een slimme stekker tussen de vlaggenmast kerstboom en het stopcontact eenvoudig de verlichting op afstand bedienen.

 

En wilt u de verlichting niet zozeer op afstand bedienen maar wel voorzien van een timer? Kies dan voor het combineren met een tijdschakelklok.

Mogelijk te combineren met:

Veelgestelde vragen

Voor welke hoogtes vlaggenmast is de Fairybell verlichting geschikt?

De vlaggenmast kerstboom is beschikbaar voor hoogtes van 2, 3, 4, 6, 8, 10 en 12 meter. Daarnaast heeft u bij verschillende hoogtes ook nog de keuze tussen het aantal lampjes waaruit de verlichting bestaat, zoals 10 meter vlaggenmast kerstboom verlichting met 2000 of 4000 leds.

Hoe plaats ik de Fairybell vlaggenmast kerstboom?

De Fairybell vlaggenmast verlichting kan geplaatst worden door de verlichting langs de vlaggenmast omhoog te trekken en vervolgens de uiteinden te spannen en in de grond te zekeren met behulp van de meegeleverde haringen. Zo blijft de verlichting goed zitten. Heeft u een vlaggenmast kerstboom inclusief vlaggenmast gekocht? Zet dan eerst de vlaggenmast op.
 

Wilt u meer weten over de Fairybell vlaggenmast verlichting? Of heeft u ergens anders vragen over? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.