123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Kerstboomstandaard tot 250 cm | Comfort M | Krinner

€ 39,95 (Tijdelijk uitverkocht) (Inclusief 21% BTW) (€ 33,02 Exclusief 21% BTW )
Omschrijving
Een stevige, veilige en gebruiksvriendelijke standaard voor uw kerstboom? Koop dan deze kerstboomstandaard van Krinner. Met instelbare klemmen die voor verschillende stamdiktes geschikt zijn en een waterreservoir met grote capaciteit staat uw kerstboom niet alleen goed, maar blijft deze ook langere tijd mooi.

Door de voetpomp zijn de klemmen op makkelijke wijze strakker of losser te zetten. Zo stelt u eenvoudig de standaard in voor kerstboomstammen van verschillende diameters tot wel 12 cm. Ook is de kerstboom zo makkelijk in de standaard te plaatsen en er weer uit te halen. De standaard beschikt ook over een veiligheidssysteem. Deze zorgt ervoor dat de band die de klemmen aanduwt niet zomaar los kan schieten; deze zit namelijk op een ratel, waardoor de spanning stukje bij beetje wordt aangepast als de druk te groot wordt.

De kerstboomstandaard heeft ook een intern waterreservoir. Deze kan makkelijk met behulp van een gieter gevuld worden en heeft een capaciteit van 3,5 liter. Zo blijft uw kerstboom langer groen en vers. Als dit reservoir vol zit steekt het indicatiebuisje boven het voetstuk uit. Is deze naar beneden? Dan kunt u het reservoir vullen.
Specificaties
Merk: Krinner Afmetingen: 34 cm x max. 2,5 m (bxh)
Type: Kerstboomstandaard Diameter: max. 12 cm