123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Verlengsnoeren binnen

Verlengsnoeren voor binnen kopen?

Met onze verlengsnoeren kunt u uw verlichting ook op plekken in huis waar geen stopcontacten in de buurt zijn ophangen of neerzetten. De snoeren zijn gemaakt van stevig materiaal en beschikbaar in een variant van 2, 5 of 10 meter. Ook stekkerdozen vindt u bij ons.


Bestel verlengsnoeren voor binnen online

Met deze verlengsnoeren kunt u alle afstanden in huis overbruggen. Zo heeft u nooit meer last van het feit dat er geen stopcontact in de buurt is. De verlengsnoeren van Brennenstuhl zijn stevig en bestelt u in onze webshop voor de beste prijs.

Welke verschillende verlengsnoeren zijn er?

Bij ons koopt u verschillende verlengsnoeren van Brennenstuhl. De snoeren zijn gemaakt van kwaliteitskunststof en zijn daardoor zeer sterk. Doordat alle verlengsnoeren bovendien voorzien zijn van kinderbeveiliging is dit een nóg veiligere keuze. Alle verlengsnoeren die u op deze pagina kunt vinden hebben een geaard stopcontact.
 

Wij bieden verschillende soorten verlengsnoeren. Zo heeft u de keuze uit een witte en een zwarte uitvoering en kunt u ook kiezen uit snoeren van 2 meter, 5 meter of 10 meter. Dit betekent dat u altijd een snoer kunt selecteren dat bij uw wensen past. Ook kunt u uw keuze aanpassen aan de hand van de situatie. Zo bieden de verlengsnoeren u de gewenste vrijheid bij het toevoegen van verlichting op plekken waar geen stopcontact in de buurt is, maar kunt u ze ook gebruiken voor het uitvoeren van verschillende klusjes in huis.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Wilt u uw verlengsnoeren buiten gebruiken?

De verlengsnoeren die u op deze pagina kunt vinden zijn alleen geschikt voor gebruik binnenshuis. Ze zijn dan ook IP20-geclassificeerd, wat betekent dat ze niet bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden . Het gebruik van deze snoeren buitenshuis raden we af. Op onze website vindt u als alternatief een ruim assortiment van verlengsnoeren voor buiten om ook diep in de tuin uw verlichting op te kunnen hangen.
 

Weet u niet welke verlengsnoeren u nodig heeft en heeft u onze hulp nodig? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van advies kunnen voorzien.