123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Netatmo Presence | Slimme buitencamera met sirene

€ 299,50 (Inclusief 21% BTW) (€ 247,52 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Houd altijd uw huis en tuin in de gaten met deze slimme camera van Netatmo. Hiermee ontvangt u meldingen op uw telefoon op de momenten dat er een auto, dier of persoon gedetecteerd wordt. In de app kunt u vervolgens direct de beelden bekijken. De camera is daarnaast voorzien van een slimme schijnwerper én een sirene. Zo worden ongenode gasten dus direct afgeschrikt en heeft u altijd een veilig gevoel, ook als u niet thuis bent. 

Complete verpakking
In de verpakking vindt u de slimme buitencamera, een montageset en een meegeleverde MicroSD-kaart (8 GB).

Meer informatie over dit product
Specificaties
Protocol: Wifi info Werktemperatuur: -20 tot +50 °C
Merk: Netatmo Type: Slimme camera met Sirene
Afmetingen: 200 x 50 x 110 mm (hxbxd) Beeldkwaliteit: 1080p
Beschermingsniveau: IP66 info Montage: Opbouw
Bewegingssensor: Ja Video: Productvideo
Kijkhoek: 100° Assistant: HomeKit, Google
Gebruik: Buiten Inclusief MicroSD: Ja, 8 GB
Kleur: Zwart Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Design: Modern
Werkt met
HomeKit Homey Google

Hoe werkt het?
 

Via de wifi kunt u de slimme camera heel eenvoudig aan de Netatmo-app (voor iOS of Android) verbinden. Hiervoor heeft u dus geen dure hub of bridge nodig. Vervolgens kunt u altijd de beelden van de slimme camera bekijken in de app én krijgt u zeer nauwkeurige meldingen binnen.

De slimme camera is compatibel met de Apple HomeKit en Google Assistant. Zo is ook spraakbesturing mogelijk.
 

Camera en bewegingsdetectie
 

De slimme camera is voorzien van zeer geavanceerde bewegingsdetectoren. Deze registreren niet alleen dat er beweging is, maar ook om wat voor beweging het gaat. Is het een auto, een persoon of een dier? De camera weet het en geeft het aan u door. Pas uw meldingen hierop aan, en u wordt alleen geattendeerd op bewegingen wanneer dat voor u relevant is. Ook de detectiezones kunt u eenvoudig instellen in de app (maximaal 20 meter).

Ook 's nachts schiet de camera duidelijke beelden (Full HD 1080p). Al deze beelden zijn direct te bekijken, maar kunt u ook later terugkijken. Er zit namelijk een geheugenkaart in de camera die ze automatisch opslaat. Met de 'versneld afspelen'-functie kunt u de beelden van de gehele dag binnen één minuut bekijken, om snel te zien of er iets gebeurd is. De camera neemt namelijk alleen op als er écht iets gebeurt en schiet geen nutteloze beelden. 
 

Hoge veiligheid
 

Door de aanpasbare meldingen weet u altijd precies wanneer er echt iets aan de hand is, en kunt u hier direct op anticiperen. Ook de camera zelf is voorzien van bepaalde functionaliteiten waarmee extra veiligheid gecreëerd wordt. Er zit namelijk een schijnwerper op die bijvoorbeeld kan gaan branden wanneer er een persoon gedetecteerd wordt. Zo schrikt u ongenode gasten af. Met de sirene van 105 decibel wordt ook een extra beveiligingsschil gecreëerd.
 

Installatie
 

De camera is snel en eenvoudig op te hangen, bijvoorbeeld op de plek waar uw huidige buitenverlichting hangt. Door de volledig weerbestendige armatuur hoeft u hiermee niet bang te zijn voor weersinvloeden en andere externe factoren. De coating houdt stof en vuil buiten.