123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Philips Hue Outdoor Appear wandlamp zwart | White en Color Ambiance

€ 127,95 (Inclusief 21% BTW) (€ 105,74 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving

Met deze zwarte wandlamp van Philips Hue wordt er een prachtig lichteffect op de muur gecreëerd. Nóg mooier is het als het licht allerlei bijzondere kleuren heeft. In de app op uw telefoon of tablet kunt u daarom kiezen uit wel 16 miljoen verschillende kleuren en wittinten. Zo kunt u altijd de perfecte verlichting bij iedere situatie vinden; of het nou om een barbecue, themafeestje, kerstfeest of romantisch avondje gaat. Daarnaast kunt u het licht van de geïntegreerde (2x 8W) led lampen ook eenvoudig automatiseren en verder personaliseren. 


Voor het gebruik van deze wandlamp is een Philips Hue-bridge nodig. Hiermee integreert u de lamp in uw Zigbee-netwerk, waarna u deze kunt laten samenwerken met uw andere lampen.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Philips Hue Kleur: Zwart
Lichtopbrengst: 1200 lumen info Lamp inbegrepen: Ja
Protocol: Zigbee info Branduren: 25.000 uur
Kleurtemperatuur: RGB + 2000-6500 K info Afmetingen: 11,7 x 8,4 x 24 cm (lxbxh)
Watt: 8 W Beschermingsniveau: IP44 info
Type: Slimme verlichting Klasse: I
Vervangt Watt: 49 W info Gebruik: Buiten
Dimbaar: Ja info Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Voltage: 220-240 V
Protocol
Lichtkleur
Prijsinformatie
Philips HUE adviesprijs €  159,99
123led prijs €  127,95
U bespaart €  32,04

Hoe werkt het?
 

Deze wandlamp van Philips Hue is dus te gebruiken voor het verlichten van uw voor- of achtertuin. Met de app op uw telefoon of tablet kunt u, zoals eerder al vermeld, kiezen tussen miljoenen lichtkleuren en wittinten (2.000K tot 6.500K). Op elk gewenst moment kiest u dus voor warm wit licht, koud wit licht of juist verlichting in een vrolijke kleur.

Verder biedt de app u de mogelijkheid om (ook op afstand) de lamp aan te zetten, uit te zetten of te dimmen, of om schema's en timers instellen. Zorg bijvoorbeeld dat de lamp automatisch stopt met branden als u naar bed gaat of regel met geofencing dat de verlichting aangaat als u thuiskomt. Op deze manier zorgt u ervoor dat het licht nooit onnodig blijft branden. Ook het instellen van waarschuwingen of alarmen is mogelijk.

Wilt u de lamp met uw stem bedienen? Dit behoort tot de opties. De lamp is namelijk compatibel met Amazon Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit. Hiermee kunt u het licht dimmen, personaliseren en automatiseren.
 

Installatie
 

Voor gebruik van deze muurlamp is de Philips Hue-bridge vereist; deze wordt niet meegeleverd. Met deze bridge zorgt u ervoor dat de lamp geïntegreerd wordt in het Zigbee-netwerk, waarna samenwerking met andere slimme apparaten mogelijk is. Vervolgens kunt u de lamp met de app (die geschikt is voor iOS of Android) aansturen, ook op afstand.

In de armatuur zitten twee 8W led lampen, die verlichting in driehoeken op de wand projecteren. De armatuur is gemaakt van hoogwaardig aluminium en synthetische materialen en is goed bestand tegen een stootje. Ook tegen diverse weersomstandigheden kan de lamp goed (IP44).