123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Philips Hue Outdoor Impress wandlamp 19 cm zwart | White en Color Ambiance

€ 157,95 (Inclusief 21% BTW) (€ 130,54 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving

Deze slimme buitenwandlamp (breedte 19 cm) van Philips Hue is met een handige app op uw telefoon of tablet te bedienen. Dit kunt u doen als u naast de lamp staat, maar ook op afstand en zelfs vanaf de andere kant van de wereld. Met de app kunt u het gebruik van de buitenlamp helemaal personaliseren of automatiseren, zodat de verlichting altijd bij het moment past. 


Voor het gebruik van deze wandlamp is een Philips Hue-bridge nodig. Hiermee integreert u de lamp in uw Zigbee-netwerk, waarna u deze kunt laten samenwerken met uw andere lampen.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Philips Hue Voltage: 220-240 V
Lumen per Watt: 75 lm/W info Kleur: Zwart
Lichtopbrengst: 600 lumen info Lamp inbegrepen: Ja
Protocol: Zigbee info Branduren: 25.000 uur
Kleurtemperatuur: RGB + 2000-6500 K info Afmetingen: 19 x 11,7 x 24 cm (lxbxh)
Watt: 8 W Beschermingsniveau: IP44 info
Type: Slimme verlichting Klasse: II
Vervangt Watt: 49 W info Gebruik: Buiten
Dimbaar: Ja info Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Protocol
Lichtkleur
Prijsinformatie
Philips HUE adviesprijs €  169,99
123led prijs €  157,95
U bespaart €  12,04

Hoe werkt het?
 

U kunt een handige app op uw telefoon of tablet gebruiken om deze lamp aan te sturen. Hiermee kunt u verschillende slimme handelingen uitvoeren, zoals aan- of uitzetten, dimmen, personaliseren en automatiseren. U heeft de keuze uit meer dan 16 miljoen lichtkleuren en een breed spectrum aan wittinten (2.000K tot 6.500K). Zo kunt u altijd wel de kleur kiezen die het beste bij het moment of de sfeer past, of dat nou een zomerse barbecue, Halloweenfeestje of kerstfeest is.

Verder kunt u via de app (tijd)schema's instellen, timers gebruiken, waarschuwingen en alarmen inschakelen en gebruik maken van de geolocatiefunctie op uw telefoon of tablet om te zorgen dat het licht gaat branden als u thuiskomt. Op deze manier automatiseert u het gebruik en verhoogt u het gemak.

Tot slot is de wandlamp ook compatibel met Amazon Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit, waardoor ook bediening met een spraakassistent mogelijk is. Gebruik uw stem om de verlichting te personaliseren en te automatiseren, net zoals u met de app zou doen.
 

Installatie
 

U heeft dus een app op uw telefoon of tablet (voor iOS of Android) nodig om deze lamp aan te sturen. Om de lamp hieraan te verbinden heeft de Philips Hue-bridge nodig (niet meegeleverd). Hiermee integreert u de lamp in het Zigbee-netwerk, zodat samenwerking met andere slimme lampen en apparaten ook mogelijk is.

De buitenwandlamp is gemaakt van hoogwaardig aluminium en gehard glas, waardoor deze waterbestendig is en bestand is tegen alle weersomstandigheden (IP44). Er zit een 8W led lamp in die heldere verlichting verspreidt.