123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Philips Hue Outdoor Nyro wandlamp zwart | White en Color Ambiance

€ 139,99 Philips HUE adviesprijs
€ 124,95 (€ 103,26 Exclusief 21% BTW)
U bespaart € 15,04
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving

Deze slimme muurlamp van Philips Hue is te besturen met een handige app op uw telefoon of tablet. Bestuur de verlichting zo waar u ook bent, pas de kleur van de verlichting aan aan iedere situatie en stel schema's in waarmee het gebruik van de lamp geautomatiseerd wordt. De 13.5W led lamp heeft een hoge lichtopbrengst en is via de app ook eenvoudig aan en uit te zetten en te dimmen. 


Voor het gebruik van deze muurlamp heeft u een Philips Hue-bridge nodig. Hiermee kunt u de lamp aansluiten aan uw Zigbee-netwerk en laten samenwerken met uw andere slimme apparaten. De bridge wordt niet meegeleverd.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)


Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Philips Hue Kleur: Zwart
Lichtopbrengst: 1000 lumen info Lamp inbegrepen: Ja
Protocol: Zigbee info Branduren: 25.000 uur
Kleurtemperatuur: RGB + 2000-6500 K info Afmetingen: 25,4 x 8,8 x 10,1 cm (lxbxh)
Watt: 13,5 W Beschermingsniveau: IP44 info
Type: Wandlamp Klasse: I
Vervangt Watt: 42 W info Handleiding: PDF
Dimbaar: Ja, via app info Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Voltage: 220-240 V
Protocol
Lichtkleur

Hoe werkt het?
 

In de app kunt u de lamp aan- en uitzetten, dimmen en kiezen uit meer dan 16 miljoen verschillende kleuren verlichting en 50.000 wittinten (2.000K tot 6.500K). Hierdoor past u de verlichting altijd aan aan het moment en aan de situatie. Kies bijvoorbeeld voor rode of groene verlichting tijdens de kerstperiode of tijdens een feestje en warme verlichting tijdens een gezellig diner. 

Automatiseer de lamp met behulp van bijvoorbeeld schema's. Zo kunt u ervoor zorgen dat de verlichting elke dag rond hetzelfde tijdstip aan- of uitgaat. Perfect voor het misleiden van mogelijke inbrekers wanneer u op vakantie bent. Ook waarschuwingen en timers zijn gemakkelijk in te stellen.

Ook het gebruik van spraakopdrachten is mogelijk. Let wel dat u hiervoor een voice assistent, zoals Amazon Alexa, Google Assistant of Apple HomeKit, nodig heeft.
 

Installatie
 

Deze muurlamp is eenvoudig aan de app op uw telefoon of tablet (iOS of Android) te verbinden. Hiervoor heeft u een Philips Hue-bridge nodig (niet meegeleverd). Vervolgens kunt u de lamp in de app aanzetten, uitzetten, dimmen, personaliseren en automatiseren. Ook samenwerking met andere slimme apparaten binnen het Zigbee-netwerk is mogelijk.

Deze lamp is geschikt voor gebruik buitenshuis en heeft een zeer stevige en kwalitatief hoogwaardige zwarte behuizing. De lamp is verder spatwaterdicht (IP44), gemaakt van hoogwaardig aluminium en heeft een nette en minimalistische uitstraling.