123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Philips Hue Outdoor Resonate wandlamp aluminium | White en Color Ambiance

€ 149,50 (Inclusief 21% BTW) (€ 123,55 Exclusief 21% BTW )
beperkte voorraad
Omschrijving

Maak ook uw tuin slim met deze wandlamp van Philips Hue, die u bestuurt met de handige app op uw telefoon of tablet. De slimme opties zijn eindeloos. Oranje verlichting tijdens een Halloween-feestje? De lamp aanzetten vanaf uw vakantielocatie aan de andere kant van de wereld? Zorgen dat de lamp gaat branden als u thuiskomt aan de hand van geofencing? Het kan allemaal! Via de app dimt, personaliseert en automatiseert u de lamp.

Voor het gebruik van deze wandlamp is een Philips Hue-bridge nodig. Hiermee integreert u de lamp in uw Zigbee-netwerk, waarna u deze kunt laten samenwerken met uw andere lampen.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Philips Hue Kleur: Inox
Lichtopbrengst: 1200 lumen info Lamp inbegrepen: Ja
Protocol: Zigbee info Branduren: 25.000 uur
Kleurtemperatuur: RGB + 2000-6500 K info Afmetingen: 12 x 9,3 x 18 cm (lxbxh)
Watt: 8 W Beschermingsniveau: IP44 info
Type: Slimme verlichting Klasse: I
Vervangt Watt: 49 W info Gebruik: Buiten
Dimbaar: Ja info Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Voltage: 220-240 V
Protocol
Lichtkleur
Prijsinformatie
Philips HUE adviesprijs €  169,99
123led prijs €  149,50
U bespaart €  20,49

Hoe werkt het?
 

Met deze Philips Hue Outdoor Resonate wandlamp kunt u de verlichting in uw tuin dus altijd aanpassen aan uw wensen en aan de situatie. Door te kiezen uit meer dan 16 miljoen kleuren en wittinten (2.000K tot 6.500K) past het licht altijd bij het moment. Met de app kunt u de verlichting ook dimmen, aanzetten of uitzetten.

Het gebruik van de lamp automatiseren? Ook dat is mogelijk. Zo kunt u gebruik maken van diverse slimme functionaliteiten, zoals (tijd)schema's en timers, om te zorgen dat het licht op een bepaald tijdstip aangaat. Zorg dat de verlichting inspeelt op de zonsopkomst en zonsondergang en dat de lamp aangaat als u thuiskomt of vertrekt, of maak gebruik van handige alarmen en waarschuwingen. Verhoog het gemak en de veiligheid.

Tot slot is de wandlamp ook compatibel met Amazon Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit, waardoor ook bediening met een spraakassistent mogelijk is. Gebruik uw stem om de verlichting te personaliseren en te automatiseren, net zoals u met de app zou doen.
 

Installatie
 

Deze Philips Hue Outdoor Resonate wandlamp is te bedienen met behulp van een app op uw telefoon of tablet (voor iOS of Android). Hiervoor moet u wel eerst de verbinding tot stand brengen met behulp van de Philips Hue-bridge. Met deze hub kunt u de lamp ook toevoegen aan het Zigbee-netwerk, om te zorgen dat samenwerking met andere slimme apparaten mogelijk is.

Het monteren van de lamp is eenvoudig. In de armatuur zitten twee geïntegreerde 8W led lampen die zowel naar boven als naar beneden schijnen, waardoor er een uniek schaduw- en lichteffect op de muur ontstaat. De armatuur zelf is gemaakt van hoogwaardige materialen en kan hierdoor goed tegen een stootje. Ook voor een regen- of sneeuwbuitje hoeft u niet bang te zijn, want de lamp is bestand tegen (opspattend) water (IP44).