123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Philips Hue Outdoor Tuar wandlamp RVS | White

€ 92,95 (Inclusief 21% BTW) (€ 76,82 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving

Ook buiten genieten van slimme verlichting? Met deze buitenwandlamp van Philips Hue kan dat. Door deze lamp namelijk te verbinden aan de handige app op uw telefoon of tablet kunt u deze overal waar u ook bent bedienen, voor meer gemak én een veiliger gevoel. Hiermee kunt u verlichting aan- en uitzetten, dimmen, automatiseren en personaliseren. 


Voor het gebruik van deze wandlamp is een Philips Hue-bridge nodig. Hiermee integreert u de lamp in uw Zigbee-netwerk, waarna u deze kunt laten samenwerken met uw andere lampen.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Philips Hue Branduren: 25.000 uur
Lichtopbrengst: 806 lumen info Afmetingen: 17,9 x 15 x 18,5 cm (lxbxh)
Protocol: Zigbee info Beschermingsniveau: IP44 info
Kleurtemperatuur: 2700 K info Klasse: II
Fitting: E27 info Gebruik: Binnen/buiten
Watt: 9 W Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Type: Wandlamp Aantal lampjes: 1
Vervangt Watt: 60 W info Design: Modern
Dimbaar: Ja, via app info Montage: Opbouw
Voltage: 220-240 V Energielabel tot 2021: A+ info
Kleur: RVS Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Lamp inbegrepen: Ja
Protocol
Lichtkleur
Prijsinformatie
Philips HUE adviesprijs €  99,99
123led prijs €  92,95
U bespaart €  7,04

Hoe werkt het?
 

Met de app op uw telefoon of tablet kunt u de lamp aanpassen aan het moment. Hoewel de lamp standaard warm witte verlichting uitstraalt (2.700K) kunt u deze verlichting wel eenvoudig dimmen. Ook kunt u het licht altijd aan- of uitzetten, waar u ook bent. Zo kunt u de lamp bedienen vanaf uw werk- of vakantielocatie.

De verlichting automatiseren? Gebruik dan de handige timers en (tijd)schema's, om te zorgen dat het licht op een vastgesteld tijdstip vanzelf aangaat. Met behulp van geofencing kunt u ook zorgen dat het licht gaat branden als u thuiskomt. Of laat het licht inspelen op de zonsopkomst en -ondergang. Op deze manier kunt u uw gemak verhogen, maar ook ongenode gasten afschrikken.  

Tot slot is de wandlamp ook compatibel met Amazon Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit, waardoor ook bediening met een spraakassistent mogelijk is. Gebruik uw stem om de verlichting te personaliseren en te automatiseren, net zoals u met de app zou doen.


Installatie


Een Philips Hue-bridge is nodig om de lamp te verbinden met de app op uw telefoon of tablet (voor iOS of Android). Dankzij deze hub kunt u alle slimme functionaliteiten gebruiken én de lamp integreren in het Zigbee-netwerk, zodat samenwerking met andere slimme apparaten mogelijk is.

De mooie RVS-wandlamp is stevig en betrouwbaar. Door de kwalitatief hoge, weerbestendige materialen die gebruikt zijn weet u zeker dat de lamp mooi blijft.