123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Tado Slimme Aircobediening V3+

€ 99,50 (Inclusief 21% BTW) (€ 82,23 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Uw airco slim maken? Dat kan met deze slimme aircobediening van Tado. Hiermee regelt u de temperatuur in huis. Bovendien zorgt het product ervoor dat de airco zich volledig aanpast aan uw levensstijl, voor een verhoogd gemak en een besparing van de kosten. Dit alles doet u met een zeer handige app op uw telefoon of tablet, waarmee u bijvoorbeeld ook schema's kan instellen. Automatiseer uw airco en zorg dat de temperatuur binnenshuis altijd perfect is.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Tado Afmetingen: 100 x 100 x 14,5 mm (lxbxd)
Protocol: IFTTT info Video: Productvideo
Type: Smart aircobediening Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Werkt met
HomeKit Google Alexa
Prijsinformatie
Tado adviesprijs €  109,99
123led prijs €  99,50
U bespaart €  10,49

Hoe werkt het?
 

De aircobediening verbindt dus uw airco met een app op uw telefoon. Hiermee kunt u vervolgens de airco aansturen en schema's instellen, ook als u niet thuis bent. Bovendien zorgt de slimme aircobediening ervoor dat de airco helemaal aangepast wordt aan uw leven. Zo wordt er via de locatie van de app gemeten of u thuis bent en gaat alleen dan de airco aan. Ook wordt de temperatuur binnenshuis gemeten en worden weersvoorspellingen in de gaten gehouden, zodat er automatisch een gezond leefklimaat gecreëerd wordt. Met de app controleert u bovendien altijd wat uw statistieken zijn en wat het verbruik was.
 

Compatibiliteit
 

De slimme aircobediening werkt met airconditioners die een infraroodafstandsbediening hebben en een display waarop de instellingen van de airco weergegeven worden. Dit kan gaan om een split, multi-split, in-window of draagbare unit. Inschakelen doet u door de bestaande afstandsbediening te vervangen en verbinding te maken met de wifi. Hierna bestuurt de slimme aircobediening uw airco via infrarood.

De slimme aircobediening maakt zelf verbinding met de wifi. Hiervoor heeft u dus geen hub of bridge nodig. Deze thermostaat kan verder gebruikt worden in combinatie met Google Home, Apple HomeKit, Amazon Alexa en IFTTT.