123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Wandverlichting voor in de tuin

Wandverlichting voor in de tuin kopen?

Bestel voordelig wandverlichting voor in uw tuin. Deze led lampen met armatuur kunnen op uw buitenmuur, schuur of schutting gemonteerd worden en verspreiden op energiezuinige manier veel licht. In ons assortiment vindt u standaard wandlampen, wandverlichting met sensor, wandlampen op zonne-energie en bulleye lampen. Vandaag besteld is morgen in huis.

1 - 0 van 0

Bestel wandverlichting voor uw tuin online

Met wandverlichting maakt u van de buitenmuren van uw woning, schuur of garage gebruik om uw tuin te verlichten. Zo bespaart u veel ruimte en hoeft u uw grasmat of bloemenperk niet te beschadigen. Ook kunt u zo makkelijker gebruik maken van bestaande aansluitingen. Daarnaast kunt u wandverlichting gebruiken om uw portiek of tuinpoort te verlichten, dat is niet alleen veiliger maar maakt het ook makkelijker om uw eigen handelingen te zien, zoals het parkeren van uw auto op de oprit of het zoeken van de voordeursleutel.

Ons assortiment wandverlichting voor buiten

Wandverlichting is in vele soorten en maten beschikbaar, afhankelijk van uw voorkeuren met betrekking tot het aan- en uitschakelen, energiebron en stevigheid. Daarnaast is het ook mogelijk om in plaats van een complete lamp alleen het armatuur aan te schaffen. Dat is erg handig als u zelf nog lampen met de juiste fitting, spanning en vermogen heeft liggen. Bij 123led.nl vindt u de volgende soorten wandverlichting voor in de tuin:

  • Wandlampen buiten: dit zijn de standaard wandlampen met behuizingen die geschikt zijn om buitenshuis de weersinvloeden te weerstaan. Beschikbaar in klassieke en moderne ontwerpen. Heeft u al een geschikte lamp? Koop dan alleen het armatuur.
  • Buitenlamp met sensor: deze buitenlampen zijn door de bewegingssensor niet alleen zeer gebruiksvriendelijk maar ook nog eens energiebesparend. Zo hoeft u niet meer handmatig uw buitenlampen aan en uit te zetten, en staan deze ook niet onnodig lang aan. Ook van deze lampen zijn losse armaturen beschikbaar.
  • Solar tuinverlichting: met solar tuinverlichting kiest u voor verlichting dat werkt op zonne-energie. Dat is energiezuinig én milieuvriendelijk. Ook de solar tuinverlichting is verkrijgbaar met of zonder sensor.
  • Bulleye lamp: deze ovale lampen zijn geschikt voor binnen en buiten en zijn zeer robuust en ruimte-efficiënt. Een bulleye lamp is dan ook ideaal om buiten in de schuur of garage te gebruiken, waar de stevigheid minstens net zo belangrijk is als het uiterlijk van de armatuur.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een wandlamp zonder snoer?

Een buiten wandlamp die zonder snoer wordt geleverd werkt doorgaans op zonne-energie en in sommige gevallen op batterij. Bij 123led.nl vindt u een brede selectie aan solar wandlampen. Dit betekent dat u ook geen draden of snoeren hoeft aan te sluiten, wat het monteren een stuk eenvoudiger maakt.

Hoe monteer ik een wandlamp voor buiten?

De meeste buiten wandlampen bestaan uit een los armatuur en een losse wandhouder. De wandhouder dient met schroeven en pluggen in de muur verankerd te worden. Hier kan vervolgens met kleinere schroeven de armatuur op worden bevestigd. De kleine schroeven worden vrijwel altijd meegeleverd; de grote schroeven en pluggen voor in de muur niet altijd.

Hoe hoog moet ik een buiten wandlamp plaatsen?

Dit ligt aan de lichthoek maar in de meeste gevallen wordt ooghoogte aangeraden. Als u een uplight heeft kan het handig zijn om de wandlamp iets lager te plaatsen omdat het licht naar boven wordt geworpen. Uiteraard is eigen smaak hierin ook een leidraad.
 

Heeft u vragen over onze wandverlichting voor in de tuin, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op.