123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Nieuwsbrief

Melding
Aan- of afmelden nieuwsbrief Hieronder kunt u zich aan- of afmelden voor onze nieuwsbrief, geef uw e-mailadres in en klik op de desgewenste knop. Bij aanmelden ontvangt u een bevestigings-e-mail die u dient te bevestigen.


Nieuwsbrief archief
Nieuwsberichten van 2015:

21 dec. 2015 - Levertijden rond de feestdagen

Bekijk hier wanneer bestellingen rond de feestdagen bezorgd worden.


4 dec. 2015 - Dimbare led-spots: het hele jaar sfeervolle verlichting

Met dimbare ledspots van 123led.nl zit u er niet alleen met kerst gezellig bij, maar geniet u het hele jaar van sfeervolle verlichting. Met deze zuinige, dimbare spots past u uw verlichting telkens weer aan.


3 nov. 2015 - Nieuw: Philips WarmGlow led-lampen

Heeft u de nieuwste ledlampen met Philips WarmGlow-technologie al gezien? Deze sfeermakers hebben een aanpasbare lichtkleur, waardoor dimmen bijzondere effecten oplevert! Bekijk de video en bestel de lampen direct bij 123led.nl.


26 okt. 2015 - Led kerstverlichting voor binnen en buiten

Met led-kerstverlichting laat u uw lampjes gezellig branden zonder dat dit hoge energiekosten oplevert. Kies uit o.a. standaard lampjes, ijspegel-, net- of clusterverlichting voor binnen en buiten.


12 okt. 2015 - De juiste ledlamp is nu nog makkelijker te vinden

Het vinden van de juiste ledlamp wordt nog eenvoudiger met het nieuwe navigatiemenu van 123led.nl. Dit is voorzien van duidelijke afbeeldingen waarop u alle ledlampen met grote fitting of kleine fitting direct kunt zien.


5 okt. 2015 - Gekleurd licht met Philips Hue

Met Philips Hue bedient u uw verlichting direct vanaf uw smartphone of tablet. Kies voor alle kleuren licht en pas leuke effecten toe. Bekijk ons Hue assortiment en doe meer met licht.


28 sep. 2015 - Groot aantal lampen in prijs verlaagd

Bestel uw nieuwe ledlampen nog net voordat de donkere dagen beginnen. Nu doet u dat met kortingen tot wel 70%! U vindt de extra lage prijzen direct bij een artikel.


21 sep. 2015 - Verlicht uw tuin of werkplaats met led breedstralers

Donker buiten? Verlicht een tuin, gang of terrein met een led breedstraler. Deze heldere lampen zijn niet alleen zuiniger, maar ook veiliger dan halogeen!


10 sep. 2015 - Led-spots: zuinig en veelzijdig

Met de led-spotjes van 123led verlicht u een ruimte zeer gericht. Kies uit lampjes voor elk lamparmatuur en dimbare of niet-dimbare modellen. Met al onze led-spots weet u zeker dat u direct bespaart op uw energierekening!


2 sep. 2015 - Dezelfde kwaliteit, betere prijs!

Wist u dat onze huismerk ledlampen gewoon in een Philipsfabriek worden geproduceerd? 123led-huismerklampen hebben precies dezelfde kwaliteit, maar voor een lagere prijs. U vindt deze lampen o.a. als kaarslamp met kleine fitting en als peertje met grote fitting.


26 aug. 2015 - Met ledverlichting kiest u voor veilig en zuinig licht

Alle ledlampen van 123led.nl voldoen aan alle Europese richtlijnen voor milieu, veiligheid en gezondheid. Ledlampen zijn dus niet alleen de zuinigste keuze, maar ook een heel veilige! Lees meer.


19 aug. 2015 - Ontdek Osram led-spots

Maak kennis met de perfecte lichtkwaliteit van Osram. Bestel o.a. een GU10 led-spot of een GU5.3 led-spotje van Osram bij 123led.nl.


12 aug. 2015 - Prettig werken met Led-TL-licht

Na de zomer weer hard aan het werk? Met led-TL-buizen ervaart u ook binnen een prettig, helder licht. Deze buizen hebben de perfecte lichtkleur voor een productieve sfeer. Bovendien zijn deze lampen een stuk zuiniger dan de traditionele TL-buis.


4 aug. 2015 - Philips HUE ledlampen

Met Philips Hue lampen regelt u uw verlichting draadloos vanaf uw smarpthone. Kies uit alle kleuren licht, speel lichtscenes af en stel timers in. Bestel de slimme Hue lampen nu bij 123led.nl.


28 jul. 2015 - NIEUW: filament led-gloeilampen

Dit nieuwe type led is de ideale gloeilamp-vervanger. Bestel uw filament ledlampen met grote of kleine fitting nu bij 123led.nl!


21 jul. 2015 - Geen hete lampen meer met Led

Voordeel: led-lampen produceren nauwelijks warmte. Hierdoor zijn ze extreem veilig in gebruik en gaat er geen energie verloren aan (onnodige) warmte.

Bekijk meer voordelen van led.


14 jul. 2015 - 123led.nl universele led dimmer

Pas de sfeer in uw woning aan met een simpele draai aan de knop. De inbouwdimmer van 123led.nl is te combineren met al uw dimbare led-lampen!


7 jul. 2015 - G4 led-steeklampjes

Voorzie uw lamp met G4 fitting van warmwitte ledlampjes en bespaar flink op de energiekosten! Bestel direct G4 led-steeklampjes.


30 jun. 2015 - Uitleg veelgebruikte led-termen

CRI? Kelvin? Watt? Sommige led-termen zijn niet direct duidelijk. Daarom helpen we u graag met het beantwoorden van al uw vragen over led-verlichting. Kijk hiervoor op onze Vraag en Antwoord pagina.


23 jun. 2015 - Naar de camping? Led-zaklamp mee!

Geen zorgen meer om lege batterijen; de zuinige led-zaklampen van Trebs gaan vele malen langer mee. Kies uw favoriete draagbare led zaklamp hier.


16 jun. 2015 - Vandaag besteld, morgen in huis!

Bij 123led.nl hoeft u nooit lang te wachten op uw bestelling. Uw ledlampen worden de volgende dag al bezorgd door PostNL. Bekijk hier nog 9 andere redenen om te bestellen.


8 jun. 2015 - Aangepaste levertijden 10/11/12 juni

Deze week gelden er aangepaste tijden voor de bezorging van bestellingen en de bereikbaarheid van onze klantenservice. Bekijk de openings- en bezorgtijden hier.


5 jun. 2015 - Philips lampen bestelt u bij 123led

Philips led-lampen staan voor betrouwbare kwaliteit. 123led.nl is als officiële Philips led-dealer dé plek voor het online aanschaffen van Philips led-lampen!

Met keuze uit alle populaire fittingen is ook voor uw lamp de juiste vervanging te vinden. Selecteer uw fitting en bestel direct!


29 mei 2015 - Duurzame verlichting

Voordeel: led-lampen gaan 25 keer langer mee dan gloeilampen!

Bekijk meer voordelen van led.


22 mei 2015 - Compleet assortiment led-zaklampen

Met de led-zaklampen van 123led.nl heeft u uw verlichting altijd bij de hand. Kies uit zaklampen van diverse formaten, met ophanghaak of met oplaadbare accu.


15 mei 2015 - Al uw ledstrip-vragen beantwoord

Alles wat u nog wilde weten over het kiezen en plaatsen van ledstrips leest u in onze ledstrip faq!


7 mei 2015 - Led verdient zich in één jaar al terug

Twijfelt u nog over de investering in led? Nergens voor nodig! Met 123led huismerk ledlampjes verdient u de aanschafprijs in één jaar al terug op uw energierekening.


29 apr. 2015 - Aanbiedingen: ledlampensets

Met onze ledlamp-aanbiedingen bespaart u nog meer wanneer u meerdere lampjes nodig heeft. Bekijk de voordelige ledlampensets hier.


21 apr. 2015 - Rechte ledstrips voor een strak interieur

Verlicht uw interieur met onbuigzame ledstrips, verkrijgbaar in een complete plug-&-play set. Bekijk ze hier.


14 apr. 2015 - Zo vindt u de juiste led-lamp

Hulp nodig bij het vinden van de juiste led-lamp voor uw armatuur?
Lees hier hoe u stap voor stap de ideale lamp kiest!


7 apr. 2015 - Langer licht met led

Niet alleen buiten blijft het langer licht, met led-lampen is dat ook binnen zo! Geniet tot 15 jaar lang van het heldere licht van de lampen van 123led.nl.

De investering in led haalt u er met onze huismerk lampen binnen één jaar al uit!


24 mrt. 2015 - NIEUW: complete ledstrip sets

Creëer leuke lichteffecten in huis door het plaatsen van witte of gekleurde ledstrips van 123led.nl. Met de complete ledstrip sets kunt u direct aan de slag!


13 mrt. 2015 - Decoratieve led-kaarslampen

Heeft u de zuinige led-kaarslampen al ontdekt? Helder, mat, dimbaar of met siertopje; u bestelt ze allemaal eenvoudig online bij 123led.nl.


3 mrt. 2015 - Bespaar direct met energielabel A+

Al onze led-lampen dragen tenminste energielabel A, en enkele zelfs A++. Dat is een enorm verschil met traditionele (gloei)lampen! Een verschil dat u direct terugziet op de energierekening.


24 feb. 2015 - NIEUW: Led-lampen van het 123led huismerk

Alle voordelen van led, zonder grote investering! Naast de bekende merken kunt u nu kiezen voor de voordelige led-lampen van 123led.

Verkrijgbaar met grote en kleine fitting en als GU.5.3 en GU10 spots.


16 feb. 2015 - De juiste fitting voor uw lamp

Passende led-lampen, bijvoorbeeld met kleine fitting of grote fitting, vindt u bij 123led.nl overzichtelijk bij elkaar. Niet bekend met fittingen? Onze fittinghulp met duidelijke afbeeldingen helpt u de juiste lampvoet te vinden.


9 feb. 2015 - Direct licht met led-lampen

Voordeel: led-lampen produceren direct bij het inschakelen 100% van de lichtopbrengst, zonder wacht- of opwarmtijd.

Bekijk meer voordelen van led.


2 feb. 2015 - Kies voor een led-koelkastlamp en bespaar tot 89% energie

Hoe vaak opent u de koelkastdeur per dag? Bespaar op het dagelijkse energieverbruik door te kiezen voor een zuinige led-koelkastlamp.

Deze led-lamp is gemaakt voor veelvuldig gebruik en verbruikt tot 89% minder stroom! Bestel hem hier.


26 jan. 2015 - Led-verlichting op uw kantoor

Kantoorverlichting brandt een groter aantal uren per dag; zo verdienen energiezuinige led-lampen zich nog sneller terug!

Bekijk de voordelige led TL-buizen van 123led.nl en bespaar direct op de energierekening.


15 jan. 2015 - Led zaklampen en nachtlampjes

Ook uw zaklamp en nachtlampje kunt u nu vervangen door een zuinige ledlamp! Met led gaan batterijen langer mee en ervaart u een zeer natuurlijk, helder licht.


8 jan. 2015 - Nieuw bij 123led: bouwlampen en breedstralers

Profiteer ook tijdens het klussen van zuinige en heldere led-verlichting. Bekijk het assortiment bouwlampen en breedstralers van 123led hier.


2 jan. 2015 - Tot 15 jaar licht met één led-lamp

Koop nu een led-lamp en vervang deze pas weer in 2030! Dit geldt zowel voor lampen met kleine fitting als grote fitting.