123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Nieuwsbrief

Melding
Aan- of afmelden nieuwsbrief Hieronder kunt u zich aan- of afmelden voor onze nieuwsbrief, geef uw e-mailadres in en klik op de desgewenste knop. Bij aanmelden ontvangt u een bevestigings-e-mail die u dient te bevestigen.


Nieuwsbrief archief
Nieuwsberichten van 2018:

28 dec. 2018 - Slimme ledverlichting verkrijgbaar

Slimme verlichting bedient u via een app op uw smartphone of tablet. Zo kunt u op eenvoudige wijze het licht aan en uit zetten, dimmen of de lichtkleur aanpassen. Ontdek nu ons aanbod slimme ledverlichting.
21 dec. 2018 - Kortste dag van 2019

Wist u dat het vandaag de kortste dag van 2019 is? Op zo'n donkere dag als deze komt goede ledverlichting echt van pas. Zo maakt u het binnen en buiten toch gezellig.
13 dec. 2018 - Kerstverlichting: lichtsnoeren

Maak het thuis extra gezellig met onze sfeervolle lichtsnoeren! Leuk als decoratie voor de feestdagen of gewoon het hele jaar door. Lichtsnoeren zijn geschikt voor binnen en buiten.
11 dec. 2018 - Aangepaste levertijden feestdagen

Bekijk hier wanneer bestellingen rond de feestdagen bezorgd worden. Zo weet u zeker dat u uw bestelling op tijd in huis heeft. Wij wensen u alvast fijne feestdagen!
7 dec. 2018 - Maak het binnen gezellig

Met onze binnenverlichting worden de donkere dagen in december een stuk gezelliger. Creëer lichteffecten naar wens met inbouwspots, plafondlampen, sfeerverlichting en nog veel meer opties.
30 nov. 2018 - Sfeervolle buitenverlichting

Zijn uw huis en tuin al goed verlicht? Met uw keuze in verlichting creëert u sfeer op uw terrein. Van wandlampen en lantaarns tot lichtslangen en -kettingen: klik verder voor de mooiste buitenverlichting.
28 nov. 2018 - Drukte bij PostNL

Door het succes van onder andere Black Friday is het enorm druk bij PostNL en kan er mogelijk vertraging in de bezorging ontstaan. De actuele status vindt u op de track en trace pagina van PostNL. De barcode van uw pakket vindt u in onze e-mail met verzendbevestiging of in uw 123led account bij "Mijn facturen".
23 nov. 2018 - Creëer uw eigen Calex lamp

Altijd al uw eigen ledlamp willen ontwerpen? Het 1-2-3-systeem van Calex maakt het mogelijk om een plafondkap, snoer en fitting te matchen! U leest er alles over in onze blog.
9 nov. 2018 - Veilig de weg op

Rijden in het verkeer zonder de juiste verlichting kan gevaarlijk zijn. Ga veilig de weg op en zorg dat de lampen van uw auto, motor, scooter of fiets goed werken met onze voertuiglampen.
2 nov. 2018 - Aftellen tot Kerst

Nog 53 dagen tot Kerst! Bent u al aan het kijken welke kerstverlichting u dit jaar gaat ophangen? Haal inspiratie uit onze blog en bezoek onze kerstverlichting voor binnen en buiten.
26 okt. 2018 - Klok achteruit: lamp aan

Vergeet het niet: in de nacht van zaterdag 27 oktober op zondag 28 oktober gaat de klok achteruit. Dit betekent dat het 's avonds eerder donker is. Zorg dat u genoeg ledlampen in huis heeft.
19 okt. 2018 - De juiste verlichting voor uw kantoor

Op kantoor staat de verlichting vaak de hele dag aan. Led-verlichting is dan de ideale keuze. Met Led-TL en led-panelen geniet u van professionele verlichting en bespaart u tegelijkertijd energie.
12 okt. 2018 - Ledstrips voor elke ruimte

Met ledstrips verandert u de sfeer in de kamer direct. Warm wit, koud wit of RGB-kleuren: welke soort verlichting heeft uw voorkeur? U kunt kiezen uit complete ledstrips of losse ledstrips.
5 okt. 2018 - Nachtlampen verkrijgbaar

Is uw kind bang in het donker? Een nachtlamp op de kamer geeft kinderen een veilig gevoel, waardoor ze beter slapen. Neem eens een kijkje op onze nachtlampen pagina. Slaap lekker!
28 sep. 2018 - Verlicht uw huis met E14 led-lampen

Op 123led.nl vindt u gemakkelijk de juiste lampen met kleine fitting. Ons assortiment E14 led-lampen bevat de kaarsvorm, kogelvorm en de reflectorvorm. Zo creëert u de perfecte sfeer in uw woning.
21 sep. 2018 - Bestel binnenverlichting

Het wordt weer eerder donker! Zorg daarom voor goede, sfeervolle binnenverlichting. Plafondlampen, wandlampen, inbouwspots en nog veel meer bestelt u gemakkelijk online.
14 sep. 2018 - Spots in alle gangbare fittingen

Sfeer in huis begint met de juiste verlichting. Kies daarom voor led-spots om uw woon-, eet- of slaapkamer te verlichten. Bekijk het ruime assortiment met allerlei fittingen en lichtsterktes.
7 sep. 2018 - Led bureaulampen voor de beste werkplek

De vakantie is afgelopen en iedereen is weer aan het werk of aan de studie. Dat gaat het beste bij zuinge led bureaulampen die een natuurlijk daglicht produceren. Ideaal voor vermoeide ogen!
31 aug. 2018 - XXL design ledlampen: decoratief en energiezuinig

Deze lampen mogen gezien worden! De XXL design ledlampen zijn de ultieme toevoeging aan stijlvolle interieurs. De decoratieve lampen staan niet alleen prachtig, maar geven natuurlijk ook het gewenste lichteffect.
24 aug. 2018 - Vervang uw TL-buizen met led TL-verlichting

Ook led TL-buizen bestelt u gemakkelijk en snel op 123led.nl. Led-TL is een stuk zuiniger en levert u een flinke energiebesparing op. Ideaal voor kantoren of voor thuisgebruik.
17 aug. 2018 - Bestel slimme verlichting op 123led.nl

Slimme verlichting heeft veel voordelen. Zo bedient u de smart ledlampen via een app op uw smartphone of tablet en past u het licht aan de situatie aan. Dimmen, de lichtkleur veranderen, een tijdschema instellen: het kan allemaal.
10 aug. 2018 - Buitenverlichting voor alle tuinen

Het wordt langzaamaan weer eerder donker. Zorg dat u extra lang in een sfeervol verlichte tuin kunt zitten met de buitenverlichting van 123led. Wandverlichting, grondspots en nog veel meer!
3 aug. 2018 - Anti inbraak verlichting

Met anti inbraak verlichting vergroot u de veiligheid op uw terrein. Tussen de verschillende soorten breedstralers en floodlights vindt u snel de juiste keuze. Met of zonder sensor: waar gaat u voor?
27 jul. 2018 - Alle toebehoren voor ledverlichting

Ook voor alle led-toebehoren bent u bij 123led aan het juiste adres. Lichtschakelaars, dimmers, aansluitmateriaal... Alles om uw huis te verlichten bestelt u voordelig en eenvoudig op 123led.nl.
20 jul. 2018 - Originele verlichting met ledstrips

Met ledstrips geeft u een bijzondere twist aan de verlichting. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus kies uw favoriet uit. Neem ook een kijkje bij de speciale varianten: wat dacht u van een ledstrip die reageert op muziek?
13 jul. 2018 - Veilig de weg op met voertuiglampen van 123led

Wist u dat u ook voertuiglampen kunt bestellen op 123led.nl? Autolampen, fietslampen en meer schaft u voordelig aan. Zo kunt u weer veilig de weg op!
6 jul. 2018 - Versier uw tuin met feestverlichting

Met de partyverlichting van 123led.nl worden lange zomeravonden nog gezelliger. Van lichtkettingen met warm, wit licht tot vrolijke lichtslingers met verschillende kleuren lampen!
29 jun. 2018 - Bestel de ideale bouwlampen op 123led.nl

Op zoek naar bouwlampen? Op 123led.nl vindt u de juiste lampen voor uw werkplaats. Als u voor 23.59 uur bestelt, heeft u uw bestelling morgen al in huis.
22 jun. 2018 - LED camping- en zaklampen voor op vakantie

Ga goed voorbereid op vakantie met een camping- of zaklamp! Het heldere licht van de led-lampen is ideaal voor op de camping. Gaat u al snel op reis? Geen probleem: met 123led.nl heeft u camping- en zaklampen snel in huis.
15 jun. 2018 - Filament LED lampen zorgen voor nog meer sfeer

Kies voor de retro-uitstraling van een filament ledlamp. Deze sfeermakers hebben een zichtbaar gloeidraad en produceren een prachtig licht, vergelijkbaar met een traditionele gloeilamp. Bestel uw filament ledlamp nu bij 123led.nl!


1 jun. 2018 - Aangepaste levertijden en openingstijden 7 en 8 juni

Bestelt u op 7 of 8 juni bij ons? Houd dan rekening met aangepaste tijden voor de bezorging van uw bestelling en de bereikbaarheid van onze klantenservice. Bekijk de openings- en bezorgtijden hier.


25 mei 2018 - LED-spots voor sfeervolle verlichting

Verlicht uw woning of kantoor in stijl met LED spots. Kies uit alle gangbare fittingen, uit verschillende lichtsterktes en uit dimbare lampen. Bij 123led.nl heeft u uw ledspots supersnel in huis!


17 mei 2018 - Zuinige LED buitenverlichting voor uw tuin

Met de energiezuinige led buitenlampen van 123led.nl verlicht u uw tuin in stijl. Kies uit talloze modellen: van led wandlampen tot led breedstralers en lichtslingers.


25 apr. 2018 - Ook bij 123led.nl: voertuiglampen

Ga goed zichtbaar de weg op met de voertuiglampen van 123led.nl. Kies uit lampen voor auto's, bromfietsen, scooters, motoren en fietsen.


18 apr. 2018 - XXL design ledlampen

De gigantische XXL filament ledlampen zijn gemaakt om gezien te worden! Plaats ze bijvoorbeeld in een pendel boven uw eettafel. Bestel uw XXL ledlampen nu in verschillende vormen en met verschillende afwerkingen bij 123led.nl.


17 apr. 2018 - Aangepaste levertijden feestdagen

Rondom de feestdagen in het voorjaar kan het zijn dat uw pakket later wordt bezorgd dan u gewend bent. Klik hier voor alle aangepaste levertijden.


11 apr. 2018 - LED buitenverlichting voor uw tuin of terras

Het is weer tijd om lekker in de tuin te zitten. Met de LED buitenverlichting van 123led.nl geniet u tot 's avonds laat van een mooi verlichte tuin. Kies o.a. uit lantaarns, wandlampen en grondspots.


4 apr. 2018 - Alle accessoires voor bij uw LED verlichting

Dimmers, drivers, installatiedraad en schakelaars. U bestelt alle LED toebehoren direct mee tijdens het bestellen van uw LED lampen! 123led.nl is dé webwinkel voor al uw LED-verlichting en alles wat daarbij hoort.


21 mrt. 2018 - Bestel uw multitool met LED bij 123led.nl

Ook een handige multitools met ingebouwd ledlampje bestelt u nu bij 123led.nl. Met deze veelzijdige tool bent u voorbereid op elke klus. Ook op vakantie is een goede multitool onmisbaar.


14 mrt. 2018 - Bestel ook uw led bouwlampen en werklampen bij 123led.nl

Ook breedstralers, oplaadbare bouwlampen en andere werklampen bestelt u bij 123led.nl. Deze ledlampen zorgen voor een sterke lichtstraal om uw werkplaats volledig te verlichten. Ze gaan langdurig mee en zijn extreem zuinig.


6 mrt. 2018 - LED bureaulampen voor uw werkplek

Verlicht uw werkplek met een LED bureaulamp. Deze stijlvolle lampen zorgen voor helder licht; ideaal om bij te werken of lezen. Bovendien zijn ze superzuinig en gaan ze jaren mee. Bekijk het aanbod en bestel snel.


23 feb. 2018 - LED buislampen en TL-vervangers

Ledverlichting is er niet alleen in kleine en grote fitting; u kunt ook uw TL-buis of kleinere buislamp (bijvoorbeeld in de keuken of badkamer) vervangen. Een led buislamp is zuiniger, geeft direct de volle hoeveeheid licht en gaat tot wel 15 jaar lang mee!


16 feb. 2018 - Complete ledstrip sets in alle kleuren

Ga voor bijzondere lichteffecten met ledstrips in alle kleuren. Ze zijn er in verschillende lengtes, met muziek of speciaal voor achter de tv. Vandaag besteld, morgen in huis!


9 feb. 2018 - Nieuw bij 123led.nl: LED fietslampjes

Met onze nieuwe LED fietslampjes bent u goed zichtbaar op de weg. LED fietslampjes geven een veilig, helder licht en gaan net als andere LED verlichting heel lang mee.


2 feb. 2018 - Ontdek de prachtige filament ledlampen van 123led.nl

Filament ledlampen zijn energiezuinig én zien er prachtig uit. Deze decoratieve lampen hebben een zichtbare draad in mooie vorm. Bekijk onze filament ledlampen en kies de juiste fitting en vorm voor uw interieur.


26 jan. 2018 - Smart LED-lampen bedient u vanaf uw telefoon

Ontdek het aanbod slimme ledverlichting van 123led.nl. Deze veelzijdige lampen bedient u met een app op uw telefoon. Dat is makkelijk dimmen, lichtscènes instellen en veranderen van lichtkleur.


19 jan. 2018 - Ledspots voor sfeervolle verlichting in elke ruimte

Prachtige ledspots bestelt u eenvoudig bij 123led.nl. Bij ons bestelt u losse GU10 of GU5.3 lampjes, maar ook inbouwspots. Verlicht uw woning op sfeervolle wijze met deze gerichte lampen.
12 jan. 2018 - LED panelen voor uw kantoor of bedrijf

LED panelen zijn volledig in het plafond weg te werken en produceren een mooi, gelijkwaardig licht. Deze zuinige LED lampen zijn ideaal om bij te werken. Bekijk de verschillende maten LED-panelen bij 123led.nl en verlicht uw bedrijf ook op moderne wijze.


5 jan. 2018 - Sierverlichting: LED filament lampen

LED lampen met grote of kleine fitting kunnen er prachtig uitzien. Kijk maar eens naar de filament LED lamp. Deze sfeervolle lampen zijn er in talloze vormen en staan prachtig in uw interieur.