123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Nieuwsbrief

Melding
Aan- of afmelden nieuwsbrief Hieronder kunt u zich aan- of afmelden voor onze nieuwsbrief, geef uw e-mailadres in en klik op de desgewenste knop. Bij aanmelden ontvangt u een bevestigings-e-mail die u dient te bevestigen.


Nieuwsbrief archief
Nieuwsberichten van 2019:

20 dec. 2019 - Aangepaste levertijden

Het kan zijn dat uw pakket tijdens de feestdagen later bezorgd wordt, dan u van ons gewend bent. Bekijk hier wanneer uw bestelling geleverd wordt, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Namens ons hele team alvast fijne feestdagen!
13 dec. 2019 - Slimme kerstverlichting

Heeft u al slimme kerstverlichting in huis? Met uw smartphone creëert u moeiteloos de perfecte sfeer in huis! Toch liever "traditionele verlichting"? Bekijk alle mogelijkheden voor binnen of buiten
6 dec. 2019 - Haal de kerst in huis!

Sinterklaas is het land uit, dat betekent dat we massaal de kerstboom opzetten! Op zoek naar de mooiste kerstverlichting voor binnen of buiten? Bekijk al onze verlichting en tips
22 nov. 2019 - Zie ginds: Sinterklaascadeaus

Wilt u goed voorbereid zijn op een sfeervolle pakjesavond? Geef dan slimme lampen van Philips Hue, een Google Chromecast of decoratieve lampen van Calex cadeau. Bekijk hier alle cadeautips.
15 nov. 2019 - Fibaro Smart Home

Bedient u uw lampen al op afstand? Met Fibaro maakt u uw hele huis pas écht slim. Installeer de handige modules en sensoren en bestuur al uw apparaten via uw mobiele telefoon of tablet.
8 nov. 2019 - Aftellen maar!

Wij kunnen niet wachten tot Kerst, waarbij alles in het teken staat van mooie versiering, gezelligheid en kerstverlichting. Inspiratie nodig? Bekijk onze kerstverlichting voor binnen- en buitenshuis
1 nov. 2019 - Veilig uw auto of fiets stallen

In fietsenstallingen en grote parkeergarages is goed licht enorm belangrijk. Niet alleen voor voldoende zicht, maar ook voor de veiligheid. Welke lampen het beste geschikt zijn, ontdekt u hier
25 okt. 2019 - Trick or treat

Viert u Halloween dit jaar? Dan mag dit griezelige lichtsnoer zeker niet ontbreken! Als u dit feest niet viert, zijn deze lichtsnoeren misschien iets voor u.
18 okt. 2019 - De donkere dagen komen eraan

Binnenkort gaat de wintertijd in! Wees voorbereid en zorg nu al voor voldoende verlichting in en rond uw huis. Bekijk onze peertjes met sensor, slimme verlichting of anti-inbraak verlichting.
11 okt. 2019 - Tijd voor tuinverlichting

Het wordt steeds eerder donker! Met de juiste tuinverlichting vindt u gemakkelijk de weg naar uw voordeur én zorgt u voor sfeer rondom het huis. Bekijk snel onze energiebesparende tuinverlichting!
7 okt. 2019 - Nieuw: Calex verlichting

Ontdek de nieuwe verlichting van Calex en zorg voor de finishing touch in uw interieur. Kies uit stijlvolle kristalachtige, matte of metallic lampen.
27 sep. 2019 - Op zoek naar design lampen?

Met onze XXL design verlichting haalt u stijlvolle lampen in huis. Bekijk onze (dimbare) bollen, XXL varianten of speciale led-gloeilampen. 
20 sep. 2019 - Handige tips inbouwspots

Stijlvolle en tijdloze inbouwspots geven een unieke sfeer. Maar hoe stelt u de optimale lichthoek in? Bekijk onze tips
13 sep. 2019 - Creëer extra sfeer in huis

De dagen worden korter, hoog tijd om het binnen extra gezellig te maken. Zorg met filament ledlampen voor meer sfeer in huis. 
9 sep. 2019 - Verhoog de productiviteit

Goede verlichting op kantoor draagt bij aan een prettige werkomgeving. Ontdek waar uw organisatie nog stappen kan maken. 
30 aug. 2019 - Weer aan het werk

De vakanties zitten erop en het 'gewone' leven gaat verder. Is uw werkomgeving daar klaar voor? Bekijk ons assortiment met kantoorverlichting, bureaulampen en werklampen
23 aug. 2019 - Hogere omzet realiseren?

Een hogere omzet in uw winkel realiseren? Geloof het of niet, maar winkelverlichting kan daaraan bijdragen. Bekijk de mogelijkheden.
16 aug. 2019 - Het (dag)licht gezien

Onze Philips WarmGlow lampen hebben een nóg hogere kleurweergave dan onze reguliere lampen. Kleuren in dit licht zien er precies zo uit als in helder daglicht. Probeer het zelf en laat kleuren in huis nog beter uitkomen.
9 aug. 2019 - Binnenkort naar de camping?

Met onze campinglampen houdt u vervelende insecten op afstand en creëert u sfeerverlichting. Vandaag besteld, morgen in huis!
5 aug. 2019 - Maatregelen tegen inbraak

Met anti-inbraakverlichting verkleint u de kans op een inbraak. Ideaal voor als u een dagje weg gaat of langere tijd van huis bent. 
26 jul. 2019 - Tuinverlichting met korting

Profiteer nog enkele dagen van mooie korting op Philips myGarden tuinverlichting. De actie loopt t/m 31 juli, wees er snel bij!  
19 jul. 2019 - Horecaverlichting: de sfeermaker

Heeft u een horecagelegenheid? Wist u dat verlichting de sfeer aanzienlijk kan beïnvloeden? Verhoog de tevredenheid van uw gasten met de juiste lampen. Bekijk het ruime assortiment horecaverlichting.
12 jul. 2019 - Hoeveel lampen op kantoor?

Het is lastig om een werkomgeving te voorzien van de juiste verlichting. Bekijk onze richtlijnen en tips en zorg voor de juiste hoeveelheid lampen op kantoor.
5 jul. 2019 - myGarden tuinverlichting

Bekijk de Philips myGarden collectie en bestel vandaag nog uw buitenverlichting. Zo zit u onbezorgd in de tuin tijdens lange zomeravonden.  
1 jul. 2019 - Lichtplan voor de tuin

's Avonds nog langer genieten in de tuin? Met het juiste lichtplan is het makkelijker om de juiste tuinverlichting te selecteren. Lees hier waar u op kunt letten.
14 jun. 2019 - Slimme verlichting

Bedien met uw smartphone of tablet onze slimme led verlichting vanuit uw luie stoel. Op afstand dimt u het licht of stelt u een andere kleur in. 
7 jun. 2019 - Zorgeloos een nachtelijke duik

Het is heerlijk om op een warme zomeravond het zwembad in te duiken. Zorg dat u niet in het donker zwemt en bestel tijdig de juiste zwembadverlichting
31 mei 2019 - Heeft u voldoende stopcontacten?

Het is soms een uitdaging om een vrij stopcontact te vinden. Met dit inbouwstopcontact heeft u twee extra USB-poorten. Zo kunt u uw telefoon opladen én een apparaat van stroom voorzien.
24 mei 2019 - Kies voor betere prestaties op de werkvloer

Met de juiste verlichting neemt de productiviteit en efficiëntie van uw medewerkers toe. Men is geconcentreerder en krijgt meer gedaan in dezelfde tijd. Zorg voor betere prestaties op kantoor.  
17 mei 2019 - Als onderneming bijdragen aan een beter milieu?

Wanneer u als onderneming overstapt op energiezuinige ledverlichting verlaagt u de kosten én maakt u aanspraak op energie-investeringsaftrek. Lees hier wat u kunt doen. 
9 mei 2019 - Veilig de weg op met voertuigverlichting

Deelnemen aan het verkeer zonder goede verlichting is levensgevaarlijk. Gelukkig bestelt u op 123led.nl eenvoudig de juiste voertuigverlichting voor uw auto, fiets, motorfiets, bromfiets en scooter.
26 apr. 2019 - Zorg dat u zorgeloos kunt douchen en badderen

Is de verlichting in uw badkamer bestand tegen vocht en stoom? Bekijk onze speciale plafondlampen, wandlampen en inbouwspots
12 apr. 2019 - Feestverlichting voor buiten

Creëer een gezellige sfeer in uw tuin door het gebruik van lichtkettingen, -slangen, -slingers en andere feestverlichting. Met vrolijk gekleurde lampen of warme witte verlichting is uw tuin klaar voor elk feest.
5 apr. 2019 - Trots: een 9,8 van onze klanten!

Uit een groot consumentenonderzoek is gebleken dat klanten ons gemiddeld met een 9,8 beoordelen. Vriendelijke klantenservice, ruim assortiment en een snelle levering werden als belangrijkste pluspunten genoemd.
29 mrt. 2019 - Buitenverlichting voor elke situatie

Wilt u extra sfeer rondom het huis creëren, bepaalde plekken in de tuin accentueren of ongewenste bezoekers afschrikken? U vindt de geschikte buitenverlichting gemakkelijk in ons ruime assortiment.
22 mrt. 2019 - XXL design lampen: stijlvol en voordelig

Deze gigantische lampen zijn echte eyecatchers. Maak uw stijlvolle interieur compleet met een of meerdere exemplaren. De XXL design lampen zijn verkrijgbaar in allerlei vormen en modellen.
15 mrt. 2019 - Philips Master: zakelijke verlichting

Lampen in winkels, kantoorpanden, restaurants of ziekenhuizen staan over het algemeen veel langer aan dan thuis. In de speciale Master collectie van Philips vindt u led-lampen voor zakelijk gebruik.
8 mrt. 2019 - Slimme verlichting: sfeer, gemak én besparing!

Met slimme verlichting bedient u lampen op afstand via uw telefoon of tablet. Laat het licht automatisch aan of uitgaan, creëer verschillende lichtscènes of dim het licht naar de gewenste stand. Ontdek de mogelijkheden!
1 mrt. 2019 - Anti-inbraak verlichting

Door uw terrein goed te verlichten schrikt u inbrekers af. In ons assortiment met buitenverlichting kunt u kiezen tussen de verschillende breedstralers en floodlights. Zo vergroot u gemakkelijk de veiligheid op uw terrein.
22 feb. 2019 - Led inbouwspots voor elke kamer

Met inbouwspots creëert u stijl én sfeer in huis. Kies de perfecte inbouwspots: rond of vierkant, dimbaar of niet-dimbaar, kantelbaar of niet-kantelbaar. Ontdek alle mogelijkheden in ons ruime assortiment!
15 feb. 2019 - Sfeervolle en functionele buitenverlichting

Buitenverlichting is net zo belangrijk als binnenverlichting. Schrik ongewenste bezoekers af met breedstralers of versier uw tuin met lichtslingers. Kiest u voor functionele of sfeervolle buitenverlichting?
7 feb. 2019 - Creëer sfeer met de slimme verlichting van Innr

Met de slimme lampen van Innr creëert u op ieder moment de gewenste sfeer in huis. Ideaal voor Valentijnsdag volgende week. De bediening gaat gemakkelijk via uw smartphone of tablet.
1 feb. 2019 - Handige nachtlampen verkrijgbaar

Het sleutelgat niet kunnen vinden in het donker of 's nachts subtiel licht nodig als u uit bed moet? Met Gizmo draadloze nachtlampen van Sylvania creëert u binnen of buiten een lichtbron waar u het nodig heeft.
25 jan. 2019 - Bestel voertuiglampen online

Met dit winterse weer zijn goede voertuiglampen essentieel. Zorg ervoor dat je veilig kunt deelnemen aan het verkeer en kies nieuwe autolampen. Ook verlichting voor de fiets, scooter, bromfiets en motor bestel je op 123led.nl.
18 jan. 2019 - Decoratieve verlichting voor een unieke sfeer

Maak het binnen gezellig met decoratieve verlichting. Lampen met unieke vormen en kleuren zorgen voor een warme sfeer in huis. Neem eens een kijkje bij onze exemplaren van Philips, Calex en Sylvania.
4 jan. 2019 - Ledverlichting op kantoor

Met ledverlichting kunt u veel energie besparen. Onze TL-buizen en led-panelen zijn de perfecte vervanging voor de lampen op uw kantoor. Zo kiest u voor zuinige verlichting en een productieve sfeer.