123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Floodlights

De goedkoopste floodlights bij 123led

Bestel en bekijk op deze pagina onze voordelige floodlights, die te gebruiken zijn als anti-inbraakverlichting of tijdens werkzaamheden. Wij verkopen diverse varianten, die vooral van elkaar verschillen op het gebied van kleurtemperatuur en wattage. Gebruik de filters om de juiste lamp te vinden. Vandaag besteld, is morgen al in huis.


1 - 24 van 39

Bestel voordelig een floodlight online

Een floodlight, ook wel breedstraler of schijnwerper genoemd, is een lichtbron die een erg breed licht produceert. De lichthoek waarin een floodlight komt is groot. De lichthoek is over het algemeen 110 of 120 graden. Hierboven ziet u ons aanbod schijnwerpers van onder andere Brennenstuhl, Ledvance en Philips, maar ook van ons 123led huismerk. Onze huismerk floodlights zijn kwalitatief gelijkwaardig aan de andere merken, maar wel een stuk voordeliger. Lees hieronder meer over ons aanbod en bestel snel voordelig een nieuwe breedstraler .

Assortiment led floodlight

U vindt in ons assortiment breedstralers een breed aanbod van ons 123led huismerk. Wat betreft kleurtemperatuur verkopen wij led schijnwerpers beginnend bij 3000K tot 6500K. Voor het verlichten van een grote werkruimte of groot oppervlak in de tuin om ongenode gasten weg te jagen, wordt aangeraden om de kleur helder of koud wit te kiezen. Helder wit staat gelijk aan een kleurtemperatuur van 3200-4500K en bij koud wit krijgt u een kleurtemperatuur van 4500-500K .

 

De breedstralers variëren verder van 10W tot 200W. De lichtopbrengst, oftewel lumen, varieert tussen de 750 lumen en 20.000 lumen. Het verschil tussen watt en lumen is dat lumen de totale lichthoeveelheid aangeeft die een lichtbron uitstraalt en watt de hoeveelheid energieverbruik van de lichtbron aangeeft.

 

De 123led breedstralers hebben beschermingsniveau IP44 of IP65. Dat betekent dat de breedstralers bestand zijn tegen stof en dat ze sproeiwaterbestendig zijn. Hierdoor kunt u deze led schijnwerpers in de tuin gebruiken. Ook zijn ze geschikt voor vochtige ruimtes.

Energie besparen met onze floodlights

U kunt met de led schijnwerpers in ons assortiment energie en dus geld besparen. Allereerst verkopen wij alleen maar led floodlights. Deze zijn een stuk energiezuiniger, omdat er minder warmte kwijt gaat aan het opwarmen van de lamp. Hierdoor gaat de lamp langer mee.

Daarnaast hebben de led schijnwerpers in ons assortiment een lange levensduur. De levensduren lopen op van 20.000 tot 30.000 branduren.

Led floodlights gebruik

De 123led huismerk floodlights zijn eenvoudig te gebruiken. Met de handige meegeleverde montagebeugel kunt u de schijnwerper makkelijk ergens ophangen.

 

Controleer voor gebruik of u alle onderdelen heeft. Vervolgens hoeft u alleen de montagebeugel op te hangen en daarna de floodlight er aan op te hangen.

 

Indien u wilt kunt u de led schijnwerper ook aansluiten op een 5 meter lange kabel die wij verkopen. Met deze kabel kunt u een floodlight aansluiten op het elektriciteitsnetwerk. Schakel hiervoor eerst de netstroom uit. Beveilig vervolgens tegen heraansluiting en controleer of de polen niet meer onder spanning zijn. Daarna kunt u de kabel monteren. De floodlight kabel is zeer geschikt voor floodlights op een statief.

Floodlight behuizing

De breedstralers hebben een extra dunne behuizing, waardoor u hiermee zeer flexibel bent. Deze behuizing is gemaakt van hoogwaardig aluminium met gehard glas. Daarnaast zijn onze breedstralers bestendig tegen alle weeromstandigheden, wat het ideaal maakt om ze te gebruiken als buitenlamp.

 

De breedstraler wordt geleverd met een montagebeugel. Deze is eenvoudig te installeren, waardoor u de breedstraler eenvoudig overal waar u wilt kunt ophangen. Raadpleeg de meegeleverde handleiding om alle stappen nauwkeurig te volgen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een floodlight?

Een floodlight, of breedstraler of schijnwerper, is een verstraler die een groot oppervlakte aan licht kan voorzien door middel van een grote lichthoek. Dat kan handig zijn voor in de tuin om inbrekers af te weren of als u bezig bent met klussen en er een grote ruimte belicht moet worden. Een breedstraler staat ook wel bekend als floodlight, washlight of schijnwerper.

Waar kan ik een floodlight voor gebruiken?

Er zijn meerdere dingen waar u een breedstraler voor kunt gebruiken. U kunt deze lamp gebruiken om een werkplaats of ruimte mee te verlichten. Ook kunt u ervoor kiezen om deze schijnwerper te gebruiken voor de oprit of in de achtertuin aan het tuinhuis of langs het tuinpad.

Hoeveel lumen heeft een floodlight?

Dit verschilt heel erg. De lichtopbrengst kan variëren van 200 lumen tot meer dan 15000 lumen. In ons assortiment vindt u floodlights van 750 lumen tot en met 20.000 lumen.

Welke schijnwerpers zijn geschikt voor de tuin?

Al onze floodlights kunnen gebruikt worden in de tuin. Deze led schijnwerpers hebben een beschermingsniveau van IP44 of IP65, waardoor deze minimaal beschermd zijn tegen opspattend en sproeiend regenwater vanuit elke hoek.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst over floodlights nog vragen? Neem dan contact met ons op, zodat wij u verder kunnen helpen.