123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Nieuwsbrief

Melding
Aan- of afmelden nieuwsbrief Hieronder kunt u zich aan- of afmelden voor onze nieuwsbrief, geef uw e-mailadres in en klik op de desgewenste knop. Bij aanmelden ontvangt u een bevestigings-e-mail die u dient te bevestigen.


Nieuwsbrief archief
Nieuwsberichten van 2020:

31 dec. 2020 - Een hele fijne jaarwisseling!

Namens het hele team van 123led wensen wij u alvast een gelukkig nieuwjaar. We hopen ook in 2021 weer van uw vertrouwen te mogen genieten!
18 dec. 2020 - Levertijden

In verband met de strengere maatregelen omtrent COVID-19 en de extreme drukte bij de vervoerders, kunnen wij niet 100% garanderen dat uw bestelling binnen één werkdag wordt bezorgd. Wij vragen u daarom rekening te houden met een langere levertijd. Bedankt voor uw begrip.
16 dec. 2020 - Perfect voor dat digitale kerstfeest

Verander uw baard in een heuse kerstboom. Deze baardverlichting is een musthave voor alle (kerst)mannen!
10 dec. 2020 - Kerstverlichting voor binnen

Shop nu uw gekleurde, dimbare en twinkelende lichtjes om uw boom deze kerst extra te laten stralen!
2 dec. 2020 - Oh denneboom, oh denneboom...

Gaat u deze week de kerstboom optuigen? Vergeet de accessoires niet! De handige kerstboomstandaard met waterreservoir is een musthave voor iedere bomenliefhebber.
27 nov. 2020 - BLACK FRIDAY

Na alle mooie acties deze week komen we vandaag met dé klapper! Shop nu onze grootste Black Friday Deal ooit. De aanbieding is geldig t/m Cyber Monday!
20 nov. 2020 - De eerste Black Friday Deal is bekend

We zijn van start! Shop iedere dag artikelen tegen een extra lage prijs! Waar krijgt u vandaag fikse korting op? Bekijk onze dagdeals. Wees snel, alle deals zijn slechts één dag geldig.
19 nov. 2020 - Vanaf morgen gaan we los met mooie acties

Kunt u niet wachten op Black Friday? Geeft niet! Wij starten al een week eerder met goede deals. Mis geen aanbieding en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
9 nov. 2020 - Nieuw: Zigbee Smokey lampen

De Zigbee Smokey slimme lampen hebben dankzij het smokey effect en ledgloeidraad een retrolook, maar zijn hartstikke modern! Dimbaar, instelbaar qua temperatuur en te koppelen aan uw Philips Hue netwerk.
6 nov. 2020 - Bent u klaar voor december?

Tijd om aan kerstversiering te denken! Heeft u de kerstverlichting van ons 123led-huismerk al gespot? Laat uw huis shinen en zorg dat u klaar bent voor de feestelijkste maand van het jaar.
30 okt. 2020 - Morgen is Halloween!

Heeft u uw huis aangekleed in herfstige Halloweensferen? Met deze pompoenverlichting staat uw huis er prachtig bij. Bestel snel!
23 okt. 2020 - Wintertijd

Dit weekend gaat de klok een uur terug, oftewel 's avonds wordt het nóg eerder donker. Tast niet in het duister en ga voor goede buitenverlichting!
16 okt. 2020 - Unieke verlichting

Puzzel uw eigen kleurrijke lichtkunstwerk met Nanoleaf ledpanelen. Door de hexagon vorm van de panelen maakt u de mooiste figuren aan de muur van uw woonkamer of thuiskantoor.
9 okt. 2020 - Ga voor Philips Hue!

Met Philips Hue heeft u bij elke activiteit, of het nu werken, lezen of koken is, de perfecte sfeerverlichting. Kies uit meer dan 16 miljoen kleuren of 50.000 tinten wit licht. In welke kleur dompelt u uw huis?
2 okt. 2020 - Nieuwe generatie WiZ verlichting

Maak het leven makkelijker met de nieuwe generatie slimme verlichting van WiZ! Deze lampen kunt u direct verbinden met het wifi-netwerk; geen gedoe meer met extra kastjes.
25 sep. 2020 - Gezellige binnenverlichting

Het is officieel herfst! Bent u klaar voor knusse avonden binnenshuis? Haal sfeer in huis met gezellige binnenverlichting, zoals hanglampen, vloerlampen en decoratieve verlichting.
16 sep. 2020 - Tuinverlichting plaatsen

Het wordt steeds vroeger donker, dus het is hoog tijd om tuinverlichting te plaatsen! Bekijk ons ruime assortiment en breng sfeer in de tuin of op het balkon.
11 sep. 2020 - Nooit meer iets kwijt

Bent u altijd aan het zoeken naar uw sleutels, portemonnee of misschien wel uw kat? Met behulp van een bluetooth tracker en de bijbehorende app vindt u alles in no-time terug!
4 sep. 2020 - Anti-inbraakverlichting

Inbrekers afschrikken? Plaats anti-inbraakverlichting! Felle buitenverlichting met of zonder sensor installeert u nabij de deuren van uw huis of bedrijf om indringers buiten de deur te houden. Bestel nu!
28 aug. 2020 - Voordelen ledverlichting

Het wordt elke dag weer iets eerder donker. Bent u al overgestapt op ledverlichting? Wij zetten de tien grootste voordelen voor u op een rij!
21 aug. 2020 - Krachtige en slimme lamp

Maar liefst 1600 lumen in een 15.5W slimme led lamp? Dat kan alleen maar bij Philips Hue! Vergelijkbaar met een 100W gloeilamp: Philips Hue White Smart Lamp E27 15.5W. Nieuw in het assortiment en direct uit voorraad leverbaar!
14 aug. 2020 - Start met slimme verlichting

Dit is hét moment om te starten met slimme verlichting. Tijdelijk bestelt u de WOOX RGBW E27, GU10 of E14 lampen voor maar € 11,50 per stuk en voor €21,50 per 2-pack. Op=op!
7 aug. 2020 - Tuinverlichting voor zomeravonden

Na een warme dag is het heerlijk om de zwoele zomeravond in de tuin te zitten. Maak de avond nog sfeervoller met een mooie tuintafellamp!
31 jul. 2020 - Verlichten met ledpanelen

Vervang uw TL-buizen en sier uw (systeem)plafond met ledpanelen. Niet alleen draagt u bij aan het milieu door te kiezen voor ledverlichting, u bespaart zelf ook op energiekosten!
24 jul. 2020 - Altijd thuis

Met de Netatmo slimme videodeurbel kunt u altijd zien wie er voor de deur staat en met diegene communiceren, ook als u niet thuis bent. Bestel nu alvast zodat u verzekerd bent van de eerste levering in augustus!
17 jul. 2020 - Sfeervolle ledstrips

Breng sfeer in huis door slimme ledstrips te monteren, bijvoorbeeld langs de trap, achter de televisie of in de kast. Deze sfeervolle ledstrips kunt u bedienen met een app op uw telefoon!
10 jul. 2020 - Monitor het weer

Met een slim weerstation bent u altijd op de hoogte van de weersomstandigheden. Gaat u nu naar buiten of beter wat later op de dag? Zo komt u niet voor verrassingen te staan!
3 jul. 2020 - Lampen vergelijken

Keuzestress? Wij lichten graag de vernieuwde pagina's uit van onze led-gloeilampen, XXL lampen, E14 lampen en E27 lampen. Zo helpen we u de juiste lamp uit te kiezen!
30 jun. 2020 - Tijd voor verkoeling

Voorkom dat u wegsmelt deze zomer met de multifunctionele Air Cooler Iceland. Deze Air Cooler geeft niet alleen verkoeling, maar dient ook als luchtontvochtiger en kleurrijke ledlamp.
17 jun. 2020 - Slimme vaderdagcadeaus!

Bent u nog op zoek naar een cadeau voor Vaderdag? Gun hem de luxe van het bedienen van de lampen met behulp van een app en zet uw vader in de schijnwerpers met onze slimme verlichting!
15 jun. 2020 - Ook een slimme tuin?

Lekker in de tuin zitten zonder zorgen of het gaat regenen? Met onze slimme weerstations bent u altijd op de hoogte van wat het weer gaat doen. Lees hier op welke manieren u uw tuin nog meer slim kunt maken.
5 jun. 2020 - Maak uw woning slim!

Wist u dat u naast verlichting nog meer onderdelen in uw huis slim kunt maken? Bekijk ons assortiment met slimme producten en maak uw deurslot, radiator, stekkers en nog veel meer apparaten onderdeel van uw Smart Home.
29 mei 2020 - Hoera! Al 5 jaar op rij gecertificeerd door Thuiswinkel!

Voor het vijfde jaar op rij mogen wij het Thuiswinkel Waarborg tonen op onze website. Zo weet u dat u veilig bij ons kunt shoppen!
14 mei 2020 - Verlichting voor elke tuin

Is uw tuin al klaar voor de mooie lente- en zomeravonden? In ons assortiment vindt u alle soorten tuinverlichting om het buiten gezellig én veilig te maken. Van wandlampen tot slimme verlichting en nog veel meer!
7 apr. 2020 - Aangepaste levertijden rond de feestdagen

Rond de feestdagen in het voorjaar kan het zijn dat uw pakket later wordt bezorgd dan u gewend bent. Klik hier voor alle aangepaste levertijden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
3 apr. 2020 - Veelgestelde vragen

Onze klantenservice krijgt veel vragen over de levertijd en drukte bij PostNL. Om u verder op weg te helpen, beantwoorden wij HIER de meest voorkomende vragen rondom het coronavirus. Wij vinden het vervelend dat u soms iets langer op uw pakketje moet wachten, maar hopen op uw begrip. Alvast bedankt!
25 mrt. 2020 - Levertijden

Omdat het momenteel veel drukker is dan normaal en PostNL daarnaast de vele bestellingen niet zo snel kan verwerken, kunnen we onze normale levertijd niet 100% garanderen. We doen ons uiterste best om alle bestellingen zo snel mogelijk te versturen. Gezien de huidige omstandigheden vragen we u echter rekening te houden met een langere levertijd. Wij verzoeken u vriendelijk om pas contact op te nemen met onze klantenservice als u na twee dagen nog geen verzendbevestiging heeft gehad van PostNL. Bij voorbaat bedankt voor uw begrip!
20 mrt. 2020 - Voor u verandert er niets

De veiligheid van onze medewerkers, klanten en anderen staat bij ons op de eerste plaats. Daarom hebben ook wij de nodige maatregelen getroffen op kantoor en in ons magazijn. Voor u verandert er echter helemaal niets: u kunt gewoon online uw bestelling plaatsen. Uw pakket wordt veilig bij u thuisbezorgd.
13 mrt. 2020 - Verlichting thuiskantoor

Heeft u optimaal licht in huis om efficiënt thuis te kunnen werken? Een tafellamp, stijlvolle bureaulamp of leeslamp biedt uitkomst! Bekijk de verschillende mogelijkheden
6 mrt. 2020 - De lente komt eraan!

De periode van buiten eten en lekker lang natafelen breekt weer aan. Is uw tuin klaar voor de lente? Met de juiste tuinverlichting brengt u uw tuin weer tot leven.
28 feb. 2020 - Reminder voor bedrijven

Ledverlichting wordt per 1 juli 2020 verplicht voor bedrijven in Nederland. Bent u al aan het oriënteren? Bekijk onze ledpanelen, led tl-lampen of High Bay lampen.
21 feb. 2020 - Bedien uw huis met Homey

Maakt u al gebruik van Smart Home producten, maar werkt u liever niet met allemaal verschillende apps? Probeer de Homey of Homey Pro en beheer alles vanuit één centrale applicatie. 
14 feb. 2020 - Schijn 'n lichtje op...

Gaat u binnenkort op wintersport? Dan is een goede zaklamp onmisbaar! Wij hebben verschillende modellen die tegen kou en vocht bestand zijn. 
7 feb. 2020 - Breng romantiek in huis

Met led kaarsen maakt u het extra sfeervol en romantisch in huis, handig voor Valentijnsdag. Bekijk onze verschillende soorten en maten.
31 jan. 2020 - Nieuw!

Recentelijk zijn weer een hoop producten toegevoegd aan ons assortiment. Bekijk onze gloednieuwe vloerlampen, tafellampen of hanglampen.
24 jan. 2020 - Maak uw huis extra goed zichtbaar

Tijdens de donkere wintermaanden wordt over het algemeen vaker ingebroken in woningen. Met de juiste anti-inbraakverlichting kan voorkomen worden dat u zelf slachtoffer wordt.
17 jan. 2020 - Gezien worden?

Zorg ervoor dat u ook met donker weer en regen goed zichtbaar bent in het verkeer. Val op met onze auto-, fiets-, scooter- en motorverlichting
10 jan. 2020 - Het (led)licht gezien

Een lange levensduur, milieuvriendelijker en een lager energieverbruik. Dit zijn slechts enkele voordelen van ledverlichting. Benieuwd naar andere redenen om ledlampen aan te schaffen? Lees onze blog.
3 jan. 2020 - Kerst Sale

Bestel nu alvast uw kerstverlichting voor volgend jaar en profiteer van onze kerstkorting, die oploopt tot wel 25%! De actie loopt tot en met 6 januari 2020.