123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

AduroSmart Zigbee inbouw aan/uit schakelaar (max. 1000W)

€ 33,50 (Inclusief 21% BTW)
(€ 27,69 Exclusief 21% BTW)
direct leverbaar
delivery 24h
Nu bestellen is maandag in huis
Omschrijving
Deze inbouw aan/uit-schakelaar van AduroSmart geeft u de mogelijkheid om uw gewone bedrade apparaten op een slimme wijze aan en uit te schakelen.

De inbouwschakelaar kan eenvoudig in een wandcontactdoos of plafondinstallatiedoos worden gemonteerd en is geschikt voor een maximale stroombelasting van 10A en een maximale vermogensbelasting van 1000W. Zo kunt u bijvoorbeeld een plafondventilator op de schakelaar aansluiten en op afstand aan- of uitschakelen.

Daarnaast is het mogelijk om de inbouwschakelaar ook door te verbinden aan een conventionele wandschakelaar voor analoog gebruik.

Let op: voor dit product is een Zigbee bridge vereist.
*Voor het gebruik van Google of Alexa is een bridge en Voice Assistant vereist.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)


Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: AduroSmart Kleur: Wit
Protocol: Zigbee 3.0 info Gebruik: Binnen
Watt: 1.000 W Assistant: Google, Alexa
Type: Schakelaar Handleiding: PDF
Voltage: 220-240 V Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Werkt met
Philips Hue AduroSmart SmartThings Google* Alexa*

Hoe werkt AduroSmart?
 

De producten van AduroSmart werken op het Zigbee protocol. Dit is een draadloos protocol (zoals wifi) dat als belangrijkste eigenschap heeft dat er tussen veel apparaten en over relatief grote afstanden opdrachten kunnen worden verstuurd. Dit is ook de reden dat de AduroSmart bridge (of een andere Zigbee bridge) voor de werking van de rest van de producten noodzakelijk is; de bridge zet het wifi signaal in uw woning om in een Zigbee signaal en zit bij de startersets inbegrepen.

 

AduroSmart bedienen
 

Er zijn twee manieren om uw slimme AduroSmart producten via de hub te bedienen: met een app, door middel van een voice assistant, of in het geval van lampen ook door middel van een draadloze dimmerschakelaar.

  • App: alle producten van AduroSmart kunnen aangesproken worden met behulp van de AduroSmart Eria-app (voor iOS of Android) op de smartphone of tablet. Met deze app beschikt u over alle functies die voor het besturen van de AduroSmart producten nodig zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld lichtscènes, tijdschema's en sensoren instellen, het stroomverbruik van uw slimme stekkers bekijken, of uw schakelaars bedienen.
         
  • Voice assistant: het is mogelijk om de bridge aan uw favoriete voice assistant te koppelen. Op die manier kunt u uw stem gebruiken om opdrachten aan de assistant en bridge te geven. Dan is een druk op een knop helemaal niet meer nodig. Compatibele voice assistants zijn Google Home (Google Assistant) en Amazon Alexa.
         
  • Dimmerschakelaar: een handige manier voor het bedienen van uw verlichting is de AduroSmart draadloze dimmerschakelaar. Deze dimmer kan in een magnetische wandplaat worden gezet, waardoor het de functie heeft van een conventionele dimmerschakelaar, maar het is daarnaast ook mogelijk deze uit de wandplaat te halen en te gebruiken als afstandsbediening. Hier zitten niet alleen dimknoppen op, maar ook knoppen voor het in- en uitschakelen van uw verlichting. Deze schakelaar zit bij een aantal startersets inbegrepen.