123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Philips SceneSwitch

3 lichtstanden met Philips SceneSwitch

SceneSwitch led-lampen van Philips maken het mogelijk om te schakelen tussen verschillende lichtstanden, zonder het gebruik van een dimmer of ander installatiewerk. Deze led-lampen zijn dan ook niet dimbaar. Hoe werkt het dan? Eenvoudig, met uw bestaande lichtschakelaar. Door op uw lichtschakelaar te drukken wisselt u gemakkelijk tussen helder, functioneel licht (6500K) naar ontspannend licht (4000K) of naar warm sfeerlicht (2700K). Dankzij de ingebouwde geheugenchip onthoudt de lamp uw laatste instelling.

SceneSwitch lichtstanden

Philips SceneSwitch fitting

De SceneSwitch led-lampen van Philips zijn bij 123led.nl verkrijgbaar in diverse varianten. Zo heeft u de keuze tussen:
  • Philips SceneSwitch E27 (grote fitting)
  • Philips SceneSwitch E14 (kleine fitting)
  • Philips SceneSwitch GU10 (led-spot)
Zodra u de juiste fitting heeft gekozen voor uw lamphouder of armatuur kunt u uw favoriete vorm kiezen. Kiest u voor de kaars of de peer? Soms heeft u hier nog de optie voor een heldere of matte afwerking. En hoeveel Watt heeft u nodig? In de titel of in de specificaties van de betreffende led-lamp kunt u deze gegevens terugvinden. Bij de specificaties vindt u nog meer informatie zoals de lichtopbrengst, de afmetingen en het energielabel.

123led.nl is officieel Philips dealer


 
Als officiële Philips led-dealer is 123led.nl een zeer betrouwbare partner voor al uw led-verlichting. Onze unieke samenwerking met Philips zorgt ervoor dat ons led-assortiment en onze kennis over led-technologie altijd is toegespitst op de laatste ontwikkelingen. Als gecertificeerde Philips led-partner wordt 123led.nl bovendien getraind in kennis over led-lampen en -systemen. Dit stelt ons in staat onze klanten perfect te adviseren over de mogelijkheden van led-verlichting.

Philips SceneSwitch lampen kopen bij 123led.nl

Heeft u vragen over de led-lampen van Philips of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123led.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten