123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Aqara Curtain Driver E1 | Roede versie | Zigbee | Wit

€ 89,50 (€ 73,97 Exclusief 21% BTW)
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
De Curtain Driver E1 CM-M01 van Aqara is een handig apparaat dat u in staat stelt om uw gordijnen te automatiseren. Door de driver op een gordijnroede te monteren, zorgt de motor van het apparaat ervoor dat de gordijnen automatisch worden geopend of gesloten, afhankelijk van bijvoorbeeld de tijd en het lichtniveau.

De driver bestaat uit een krachtige motor op een loper die eenvoudig (zonder specialistisch gereedschap) op de gordijnroede geplaatst kan worden. De motor kan een totaalgewicht van 12 kg verplaatsen, waarmee deze zelfs in combinatie met zwaardere overgordijnen gebruikt kan worden. Er kunnen tot maximaal twee drivers per raam geplaatst worden, zodat deze gezamenlijk het werk kunnen uitvoeren. De batterij van de driver gaat ongeveer 1 jaar mee en is vervangbaar.

De Curtain Driver E1 werkt op het Zigbee 3.0 protocol en kan gekoppeld worden met de Aqara Hub. Dit maakt het mogelijk om de driver te bedienen met de Aqara Home-app (voor iOS of Android) of met slimme schakelaars van Aqara, zoals de Mini Switch of de Cube T1 Pro. Ook is het dan mogelijk de Aqara te bedienen met een voice assistant. Met deze bedieningsmethodes is het niet alleen mogelijk de gordijnen dicht te doen of te openen, maar kunnen ook diverse instelling worden gewijzigd, zoals de snelheid van de driver, of de tijd of het lichtniveau waarbij de gordijnen open dienen te gaan of te sluiten.

In deze verpakking vindt u de roede versie van de Curtain Driver E1, die het handigste is om te gebruiken in combinatie met gordijnroedes. Alle roedes met een constante, ronde vorm en een diameter van tussen de 25 en 32 mm zijn geschikt. Wilt u een gordijnrails automatiseren? Dan raden wij de rails versie van de Aqara Curtain Driver E1 aan.

Let op: een Zigbee bridge is noodzakelijk voor gebruik.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Aqara Afmetingen: 44 x 140,5 x 96 mm (bxhxl)
Type: Roede Batterijtype: Lithium-ion
Protocol: Zigbee 3.0 info Werktemperatuur: -10 tot +50 °C
Kleur: Wit Handleiding: PDF
Gebruik: Binnen Oud voor nieuw: uw oude apparaat info