123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Aqara FP2 Presence Sensor | Wit

€ 79,50 (Inclusief 21% BTW) (€ 65,70 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Nu bestellen is morgen verstuurd
Omschrijving
De Aqara Presence Sensor FP2 is een geavanceerde aanwezigheidssensor. De sensor registreert lichte bewegingen, beschikt over valdetectie, is voorzien van een lichtsensor en heeft dankzij diverse geavanceerde functies een zeer precieze werking. Deze sensor werkt op wifi en kan ook in vochtige ruimtes gebruikt worden.

Dankzij de mmWave-technologie is het waarnemingsvermogen van de sensor zeer nauwkeurig. Daarnaast kan de totale detectiezone (tot 40 m²) dankzij de zone positionering worden opgedeeld in maximaal 30 kleinere zones die individueel kunnen worden ingesteld en gepersonaliseerd, waardoor de Aqara Presence Sensor FP2 de taak kan overnemen van meerdere losse sensoren. Daarnaast zorgt de Multi-Person Detectie-functie ervoor dat er tot 5 personen tegelijk kunnen worden gedetecteerd.

De valdetectie kan worden gebruikt wanneer de sensor aan het plafond wordt bevestigd. Hierbij kunnen een groot aantal valscenario’s worden waargenomen. Ook kunnen er dankzij de lichtsensor andere automatiseringen worden gebruikt als het donker is, om zo bijvoorbeeld inbraken te signaleren. Deze automatiseringen werken lokaal, waardoor wifi tijdens gebruik niet altijd nodig is.

De sensor kan worden gebruikt in combinatie met een groot aantal smart home systemen, waaronder Apple Home, Alexa en Google. Omdat de sensor op wifi werkt hoeft er geen gateway, bridge of hub te worden aangesloten, waardoor de sensor eenvoudig te combineren is met andere slimme apparaten.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Aqara Uitgangs Voltage: 5 V
Type: Aanwezigheidssensor Nummer: PS-S02D
Protocol: Wifi, Bluetooth 4.2 info Detectiehoek: 120°
Kleur: Wit Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
WiFi: Ja 2.4 GHZ Handleiding: PDF
Werktemperatuur: -10 tot +40 °C
Productimpressie
Aqara FP2 Presence Sensor | Wit
vergroten vergroten vergroten