123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Aqara Smart Pet Feeder C1 | Zigbee | Wit

€ 109,50 (Inclusief 21% BTW)
(€ 90,50 Exclusief 21% BTW)
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
De Smart Pet Feeder C1 van Aqara is een slim voedersysteem dat u in staat stelt om op afstand de voeding van uw kat of hond te regelen. Het systeem bestaat uit een voedseltank van 4 liter en een dispenser die porties uit deze tank haalt en in een voederbak doet, zodat uw huisdieren hierbij kunnen. De Pet Feeder kan worden bediend met de Aqara-app (voor iOS of Android) op uw smartphone.

Om verbinding via de app met de Pet Feeder te maken is een Aqara Hub nodig. Deze hub zet het draadloos internet (wifi) signaal bij u thuis namelijk om in het Zigbee 3.0 signaal dat de Pet Feeder C1 nodig heeft om te verbinden, niet alleen met uw smartphone, maar ook met andere Aqara apparaten. Zo is het niet alleen mogelijk om het apparaat te bedienen en bijvoorbeeld porties en voertijden in te plannen, maar ook om de Pet Feeder te combineren met de functionaliteit van een Aqara sensor of camera.

De Smart Pet Feeder is voorzien van een aantal functies, waaronder het uitlezen van statistieken met grote nauwkeurigheid; de hoeveelheden worden weergegeven in grammen. Ook kunnen er berichten worden ingesproken, die kunnen worden afgespeeld wanneer u dat wilt. Zo kunt u het voerprogramma personaliseren, en uw huisdier het idee geven dat u persoonlijk het voer uitdeelt. Overigens blijft het programma werken, ook als er geen internetverbinding meer is.

Let op: de Aqara Hub is noodzakelijk voor gebruik.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Aqara Adapter inbegrepen: Ja
Protocol: Zigbee 3.0 info Video: Productvideo
Type: Voederautomaat Handleiding: PDF
Kleur: Wit