123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Solar wandlampen

Solar wandlampen voordelig kopen

Bestel op deze pagina wandlampen voor buiten die werken op zonne-energie. Maak gebruik van de filters om te filteren op merk, kleur, sensoren en kleurtemperatuur. Zo vindt u gegarandeerd een lamp die past bij wat u zoekt. Vandaag besteld, is morgen al in huis.


1 - 24 van 41

Voordelig een solar wandlamp bestellen

Op deze pagina vindt u ons aanbod aan solar wandlampen. Zo voorziet u uw tuin op een energiezuinige en milieubewuste manier van licht. Lees hieronder meer over solar wandlampen of bestel hierboven direct de lamp die u zoekt.

Wat is een solar wandlamp?

Een solar wandlamp is een wandlamp die werkt op zonne-energie. Deze lampen kunt u buiten ophangen aan de muur en maken gebruik van zonlicht om zich te voorzien van stroom. De zonne-energie wordt opgeslagen in de batterij van de lamp en deze energie wordt verbruikt als de lamp aangaat. Met een solar wandlamp hoeft u dus geen kabels te trekken of met regelmaat de batterijen te vervangen. Dit maakt solar wandlampen zeer energiezuinig en milieuvriendelijk. Bovendien vergt de lamp weinig onderhoud.

Het kiezen van uw ideale solar wandlamp

Op deze pagina kunt u gebruik maken van filters om zo tot uw ideale solar wandlamp te komen. U vindt op deze pagina de volgende filters:

  • Merk: u vindt op deze pagina solar wandlampen van diverse A-merken en ons 123led-huismerk. Zo kunt u kiezen uit merken zoals Luxform, Nordlux en Trio .
  • Kleur: kies eenvoudig voor de kleur die u zoekt voor uw solar wandlamp. Of u nu voor zwart, wit of antraciet wilt gaan, bij ons heeft u een ruim aanbod aan verschillende kleuren. Zo past de wandlamp bij uw stijl.
  • Bewegingssensor: ook heeft u keuze uit solar wandlampen met of zonder bewegingssensor. De sensor detecteert beweging en zorgt er vervolgens voor dat het licht aangaat. Dit maakt lampen met een sensor zeer energiezuinig.
  • Kleurtemperatuur: u vindt bij ons ook solar wandlampen in verschillende kleurtemperaturen. Of u nu voor 2700K of 5000K wilt gaan, bij ons filtert u hier makkelijk op. Zo creëert u met uw wandlamp de ideale sfeer.
  • Sensor type: hier kiest u uit diverse type sensoren voor uw wandlamp. U heeft keuze uit beweging, beweging en licht, daglicht, daglicht en beweging of schemer. U kunt bij het filter genaamd: ‘’bewegingssensor’’ ook kiezen voor geen sensor.

Onze 123led-huismerk wandlampen

Wij verkopen een breed aanbod aan 123led-huismerk wandlampen. Deze lampen zijn zeer voordelig en daarnaast van hoge kwaliteit. U heeft keuze uit diverse designs, kleuren en kunt zelfs kiezen voor een lamp met sensor. Bovendien zijn de lampen bestand tegen verschillende weersomstandigheden, dankzij het beschermingsniveau van IP65. De 123led-huismerk wandlampen zijn dus dé ideale solar wandlampen voor buiten.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan een solar wandlamp tegen regen?

De solar wandlampen in ons assortiment hebben een beschermingsniveau van IP33 of hoger. Dit houdt in dat de lamp op zijn minst spatwaterdicht is en dus tegen regen kan.

Hoelang brandt een solar wandlamp?

Hoelang een solar wandlamp kan branden, ligt aan hoe vol de batterij is en hoeveel energie de lamp verbruikt. Vaak is een (paar) uur zonlicht per dag voldoende om de wandlamp gemakkelijk een hele nacht te laten branden.

Hoelang gaat een solar wandlamp batterij mee?

De meeste solar wandlamp batterijen kunnen tot 10 jaar lang meegaan. Vaak wordt de levensduur van lampen omschreven in branduren. De meeste solar wandlampen in ons assortiment gaan 20.000 branduren mee.
 

Heeft u na het lezen van de tekst op deze pagina nog vragen over ons assortiment solar wandlampen? Of wilt u iets weten over de andere lampen in ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.