123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Google Nest Audio Speaker | Chalk

€ 99,00 (Tijdelijk uitverkocht) (Inclusief 21% BTW) (€ 81,82 Exclusief 21% BTW )
Dit product mag maximaal 1 keer besteld worden.
Omschrijving
Gebruik de Google Nest Audio Speaker om tegelijkertijd uw smart home devices aan te sturen en om uw woning van een verbeterde kwaliteit audio te voorzien.

De Google Nest Audio is een krachtige luidspreker die over 75% meer volume en 50% meer bas beschikt in vergelijking met de Google Home, en dat terwijl de Google Nest Audio Speaker een gering formaat heeft. Door de woofer en tuningsoftware is de audiokwaliteit van de speaker ook een stuk beter,

Daarnaast is het mogelijk om twee Google Nest Audio Speakers via de Google Home-app te koppelen om het geluid in stereo af te spelen. Of zet deze tweede Google Nest Audio Speaker in een andere ruimte; door de muziek naar deze tweede speaker te 'slepen' neemt u uw huidige muziek of andere audio mee als u in een andere ruimte gaat zitten.

De Google Nest Audio is ook te gebruiken met de grote muziekstreamingdiensten, zoals YouTube Music, Spotify en TuneIn. Daarnaast kunt u ook Google Agenda gebruiken om op interactieve wijze toegang te krijgen tot uw planning en Google Duo om met andere gebruikers van die service te communiceren.

Uw privacy staat bij de Google Nest Audio Speaker ook hoog in het vaandel.U kunt uw geschiedenis verwijderen en de microfoon uitschakelen. Ook kunt u een gastmodus activeren; dan kunnen anderen wel gebruikmaken van de speaker, maar hebben zij geen toegang tot uw agenda en uw contacten. Ideaal voor als u bezoek over de vloer heeft.
Specificaties
Merk: Google Afmetingen: 12,4 x 17,5 x 7,8 cm (bxhxd)
Protocol: Wifi, Bluetooth 5.0 info Kabellengte: 150 cm
Watt: 30 W WiFi: Ja 2.4 / 5 GHZ
Type: Speaker Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Voltage: 220-240 V Adapter inbegrepen: ja
Kleur: Wit/Grijs Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Uitgangs Voltage: 24 V
Productimpressie
Google Nest Audio Speaker | Chalk
vergroten vergroten vergroten