123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Google Nest Hub (2e generatie) | Charcoal

Vernieuwde versie!
Omschrijving
De tweede generatie Google Nest Hub is hét zenuwcentrum van uw smart home. De Hub stelt u namelijk in staat om zowel met behulp van de interface als met uw stem de verschillende slimme apparaten opdrachten te geven. Daarnaast is de Hub ook nog eens een volwaardige multimediastation; bekijk verschillende apps en streamingsdiensten met goed beeld op de 7" display én goed geluid.

Voor het bedienen van uw slimme apparaten kunt u zowel de toetsen op de Hub interface als uw stem gebruiken. Stembediening gaat via Google Assistant, en kan worden geactiveerd door uw opdrachten te beginnen met een duidelijk “Hey Google”. Ook kan de Nest Hub u helpen om deze slimme apparaten te monitoren en waar van toepassing gebruik te maken van slimme functies. Denk hierbij aan het bekijken van het beeld van een slimme beveiligingscamera of van de data van een slimme rookmelder.

Ook is de Google Nest Hub voorzien van een agenda- en een wekker-functie. De agenda-functie helpt u om op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier herinneringen, alerts en taken in te stellen zodat u altijd van uw belangrijkste gebeurtenissen en afspraken op de hoogte wordt gehouden. De wekker-functie helpt u om deze afspreken tijdig na te komen; niet alleen zorgt de wekker ervoor dat u op een natuurlijke manier wakker wordt (het scherm licht langzaam op) maar kan u ook helpen om rustig in slaap te vallen.

Bij de Google Nest Hub hoeft u zich overigens geen zorgen te maken om uw privacy. De Nest Hub is voorzien van een microfoonschakelaar zodat u deze uit kunt zetten wanneer het niet wenselijk is dat de Nest Hub uw gesprekken opvangt. Bij aankoop ontvangt u een EU-variant van de Google Nest Hub. Dit kan betekenen dat de Nest Hub standaard op een andere taal staat ingesteld en dat u een anderstalige handleiding bij het product ontvangt. Voor Nederlandstalige instructies om de taal in te stellen kunt u deze online handleiding raadplegen.
Specificaties
Merk: Google Kabellengte: 150 cm
Protocol: Wifi, Blutooth, Thread info WiFi: Ja 2.4 / 5 GHZ
Watt: 15 W Beeldkwaliteit: 1024 x 600
Type: Smart speaker Geluid: ja
Voltage: 220-240 V Adapter inbegrepen: ja
Kleur: Antraciet Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Afmetingen: 17,74 x 12,04 x 6,95 cm (bxhxd)