123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Chime 2 voor Smart Deurbel | Wifi (Hombli)

€ 29,50 (Inclusief 21% BTW)
(€ 24,38 Exclusief 21% BTW)
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
De Hombli Chime 2 is een slimme, gestroomlijnde gong waarmee u de functionaliteit van uw slimme deurbel uitbreidt. De Chime 2 is te gebruiken in combinatie met de Hombli Smart Doorbell en functioneert in deze combinatie als een slimme speaker; wanneer er wordt aangebeld, klinkt er via de Chime 2 een duidelijk hoorbare beltoon. Zo hoeft u niet meer uw smartphone bij de hand te hebben om te zien wie er bij u aanbelt.

Het signaal van de Chime 2 heeft een bereik van tot wel 300 meter. Daardoor kunt u gerust een Chime 2 op een andere verdieping plaatsen, zodat u zeker weet dat u geen bezoek mist. Er kan een keuze gemaakt worden uit 21 verschillende beltonen, alsook 4 volumeniveaus.

Het is tevens mogelijk meerdere Chimes aan één Hombli Smart Doorbell te koppelen, zodat u dekking heeft over de hele woning. U kunt ook meerdere slimme Hombli deurbellen aan één Chime 2 koppelen, en elke deurbel met een andere beltoon associëren.

Installatie van de Chime 2 is zeer eenvoudig. Deze hoeft alleen in het stopcontact gestoken te worden, waarna u de Chime met behulp van de Hombli-app (voor iOS of Android) met de Hombli Smart Doorbell kunt koppelen.
Specificaties
Merk: Hombli WiFi: Ja 2.4 GHZ
Protocol: Wifi (Tuya) info Geluid: ja
Kleur: Wit/Grijs Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Productimpressie
Chime 2 voor Smart Deurbel | Wifi (Hombli)
vergroten vergroten vergroten