123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Hombli Smart Bluetooth Sensor Kit | Zwart

€ 64,50 (Inclusief 21% BTW) (€ 53,31 Exclusief 21% BTW )
beperkte voorraad
Omschrijving
In deze bluetooth sensor kit van Hombli zitten twee sensoren en een bluetooth bridge, zodat u uw andere slimme apparaten en lampen van Hombli kunt uitbreiden met extra mogelijkheden. De set bestaat uit een Smart Bluetooth Bridge, een Smart Contact Sensor en een Smart Motion Sensor.

De bridge verzorgt de verbinding tussen de sensoren en uw Hombli-app (voor iOS of Android). De bridge zet het wifi signaal bij u thuis namelijk in een bluetooth signaal dat de sensoren gebruiken. Zo wordt het mogelijk om met uw smartphone de sensoren in en uit te schakelen en te voorzien van instellingen of tijdschema’s.

Met de contact sensor kunt u monitoren wanneer een raam of deur opengaat. Dat is handig als u bijvoorbeeld het licht automatisch aan wilt laten gaan als er iemand een ruimte betreedt, of om de veiligheid van uw woning te verhogen door een melding te ontvangen op uw smartphone als er van een open deur of raam sprake is. De motion sensor registreert bewegingen, en stelt u in staat om uw verlichting of apparaten hierop af te stemmen.

Verpakkingsinhoud:
  • 1x Smart Bluetooth Bridge
  • 1x Smart Contact Sensor
  • 1x Smart Motion Sensor
  • Montagetape