123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Hombli Smart Robotstofzuiger | Zwart

delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Maak uw woning schoon zonder zelf een vinger uit te hoeven steken met deze slimme robotstofzuiger van Hombli. De robotstofzuiger heeft voldoende capaciteit voor 90 minuten ononderbroken schoonmaak en is niet alleen uitgerust met borstels maar ook met een siliconen dweil voor de vochtige schoonmaak (350 ml).

De stofzuiger is op afstand te bedienen en in te stellen met de Hombli-app (voor iOS of Android) en kan ook met een spraak assistent worden aangestuurd. Bij de robotstofzuiger wordt een basisstation geleverd. Dit basisstation kan worden aangesloten op de netstroom en bevat een laadstation en een grote stofopvang.

De Hombli robotstofzuiger maakt gebruik van geavanceerde LiDAR-technologie om de woonruimte in kaart te brengen en een zo efficiënt mogelijke schoonmaakroute vanaf het basisstation uit te stippelen. Zodra de batterij bijna leeg is of het stofreservoir bijna vol keert de robotstofzuiger automatisch terug naar het basisstation om de batterij op te laden of om vuil te lozen. Een onderbroken schoonmaaktaak wordt vanzelf weer hervat.

Met de app kunt u de robotstofzuiger in- en uitschakelen, zones instellen die niet betreden of gedweild mogen worden (denk aan tapijt) en de stofzuiger voorzien van tijdschema’s zodat het schoonmaken op vaste tijden plaatsvindt. De stofzuiger is geschikt voor de meeste oppervlakken (met uitzondering van hoogpolig tapijt).

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Hombli Hoogte: 9,5 cm
Type: Robotstofzuiger Werktemperatuur: 5 tot 40 °C
Protocol: Wifi (Tuya) info Assistant: Google, Alexa, Siri
Kleur: Zwart Decibel: 65 dB
Diameter: Ø 33 cm Handleiding: PDF
Gebruik: Binnen Video: Productvideo
Accu capaciteit: 3.200 mAh Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Accuduur: 90 minuten