123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Kunstmos

Kunstmos kopen?

Het kunstmos van ons huismerk is de perfecte toevoeging aan kerststukken, kerststalletjes of kerstdorpen. In onze webshop koopt u zowel mosmatten als los decoratie mos. Ook nepsneeuw kunt u bij ons bestellen, voor het creëren van een echte winterse sfeer in huis tijdens de feestdagen.


Bestel kunstmos online

Op deze pagina koopt u gedroogd kunstmos. Dit is dé kerstdecoratie die u nodig heeft voor het afmaken van uw kerstdorp, kerststukje of kerststal. Het kunstmos dat u in onze webshop koopt heeft een hoge kwaliteit. Bij ons bestelt u het voor de beste prijs én ontvangt u het morgen al in huis.

Waarvoor is kunstmos te gebruiken?

Met het kunstmos dat u in onze webshop kunt vinden kunt u uw huis op verschillende manieren decoreren tijdens de feestdagen. Zo kunt u mos toevoegen aan een schaal of vaas en het gebruiken bij het maken van uw kerststukje. Ook aan kerststalletjes en kerstdorpen is het een perfecte toevoeging, waar dit decoratie mos zorgt voor een natuurlijke uitstraling.
 

Wij bieden twee verschillende soorten kunstmos: los decoratie mos dat u zelf op de gewenste plek kunt neerleggen en een vaste mosmat. Aan de hand van de toepassing kunt u de beste variant selecteren. Zo is een mosmat handiger voor kerstdorpen, terwijl gedroogd mos beter tot zijn recht komt in een kerststukje of in een decoratieschaal.

 

Het prettige aan nepmos is dat het altijd mooi blijft, waardoor u het jaar in jaar uit kunt blijven gebruiken en het niet lelijk wordt gedurende de kerstperiode. Toch ziet het er wel zeer waarheidsgetrouw uit en zorgt het voor het toevoegen van een natuurlijke touch aan diverse kerstdecoraties.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Komt u er niet helemaal uit en weet u niet welk decoratie mos u het beste kunt bestellen? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag.