123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Led kerstkaarsen

Led kerstkaarsen bestellen?

De led kerstkaarsen vormen een zeer geschikt accessoire voor tijdens de feestdagen. De kaarsen bevatten namelijk uitsnedes van winterse (kerst)taferelen of zelfs driedimensionale waxfiguurtjes. Alle producten verspreiden verder sfeervolle warm witte verlichting en werken op batterijen. U bestelt ze bij ons voor de beste prijs. Liever led stompkaarsen? Ook die kunt u bij ons kopen.


1 - 14 van 14

Bestel led kerstkaarsen online

Op zoek naar een mooie led kaars voor tijdens de feestdagen? Bekijk dan de led kerstkaarsen op deze pagina, die doordat ze winterse taferelen weergeven altijd zorgen voor dat echte kerstgevoel. Bestel de producten snel bij ons en ontvang ze morgen al in huis.

Led kerstkaarsen: ons assortiment

Op deze pagina vindt u verschillende led kerstkaarsen. Wij bieden een ruim assortiment, dat bestaat uit twee verschillende soorten:

  • Led kerstkaarsen met een uitsnede: Deze kaarsen zijn voorzien van een uitsnede van een winters tafereel, bijvoorbeeld in de vorm van rendieren en sneeuwpoppen. De kaarsen zijn daarnaast met water en glitters gevuld, waardoor er een bijzonder sneeuwvlokeffect ontstaat. Binnenin is er led verlichting gemonteerd, wat op sfeervolle wijze wordt gereflecteerd.
  • Led kerstkaarsen met waxfiguren: Deze kaarsen zijn uitgehold en bevatten vanbinnen een driedimensionaal wintertafereel, met figuurtjes die van wax gemaakt zijn. Door een ovale opening kunt u naar binnen kijken en de kerstbomen, kerstmannen en andere figuurtjes goed zien. De kaarsen zijn voorzien van warm wit licht waarmee het kersttafereel belicht wordt.

Alle led kerstkaarsen werken op batterijen. Deze kunt u bij ons eenvoudig mee bestellen. Doordat de kaarsen dus niet aangesloten hoeven te worden op een stopcontact heeft u hiermee een hoop vrijheid en kunt u ze overal neerzetten.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Wat zijn de voordelen van led kerstkaarsen?

Anders dan normale kaarsen worden led kerstkaarsen gemaakt met led verlichting in een warm witte kleurtemperatuur. De lichtkleur is zeer gelijkwaardig aan de kleur van ‘echt’ kaarslicht, waardoor deze producten er zeer waarheidsgetrouw uitzien. Het gebruik van led kaarsen is wel een stuk veiliger dan het gebruik van normaal kaarslicht. U heeft geen last van smeulend kaarsvet, rook bij het uitblazen van de kaarsen of brandgevaar. Hierdoor is dit een zeer veilig alternatief.

De led kaarsen zijn daarnaast voorzien van een timer. Na vijf uur gaat de verlichting automatisch uit. Zo kunt u de kaars gewoon de hele avond laten branden en hoeft u zich er geen zorgen over te maken dat u het licht misschien vergeet uit te doen. Zeker handig als u meerdere led kerstkaarsen in uw bezit heeft, zodat u ze aan het einde van de avond niet allemaal individueel langs hoeft te gaan om ze weer uit te zetten.

Andere accessoires voor de feestdagen bestellen?

Naast led kerstkaarsen kunt u bij ons nog diverse andere producten bestellen waarmee u uw huis kunt decoreren tijdens de feestdagen. Zo verkopen wij een ruim assortiment van led kerstlantaarns, die net als de kerstkaarsen een winters tafereel weergeven. Ook voor kersthuisjes bent u bij ons aan het juiste adres. Hier kunt u houten of gekleurde kersthuisjes bestellen voor het creëren van uw eigen kerstdorp.