123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Fairybell All-Surface kerstboom

Fairybell all-surface kerstboom kopen?

Bestel een all-surface kerstboom van Fairybell voor een voordelige prijs. Deze kunstmatige kerstboom kan eenvoudig op elke ondergrond worden opgezet. Zo kunt u ook van de Fairybell bomen gebruikmaken wanneer u geen gazon heeft maar betegeling of bestrating. De bomen verspreiden warm licht en zorgen voor een gezellige sfeer in uw tuin.


Bestel Fairybell All-Surface kerstboom online

Wanneer u gebruik wilt maken van een vooropgezette lichtboom maar u niet over een zachte ondergrond zoals een gazon beschikt, is de all-surface kerstboom van Fairybell een ideale optie. Deze kerstboom bestaat uit een frame en lichtsnoeren op een voetstuk in kruisvorm. Door deze vorm kan de kerstboom op de bestrating, tegels of beton gezet worden zonder dat er verdere zekering in de grond nodig is.

 

De all-surface kerstboom is beschikbaar in hoogtes van 1,5 meter, 2 meter en 3 meter en in verschillende hoeveelheden led lampen. Ook kunt u de kiezen maken tussen een kerstboom met alleen regelmatig brandende lampen of met de twinkle-functie, waarbij 10% van de lampjes knipperen, voor een feestelijk lichtpatroon.

Mogelijk te combineren met:

Veelgestelde vragen

Beschikt de Fairybell all-surface kerstboom over lichteffecten?

De Fairybell all-surface kerstbomen zijn in twee varianten beschikbaar wat lichteffecten betreft: varianten met of zonder twinkle-functie. De twinkle-functie zorgt ervoor dat 10% van de led lampjes aan de boom knipperen, zodat er een bijzonder en feestelijk lichteffect ontstaat.

Op wat voor een type oppervlak kan ik de all-surface kerstboom plaatsen?

Een all-surface kerstboom kan zoals de naam doet vermoeden op vrijwel iedere ondergrond geplaatst worden. Door de kruisvorm van het voetstuk staat de kerstboom namelijk zeer stabiel. Let wel op dat de ondergrond voor het beste en meest stabiele resultaat redelijk effen dient te zijn, zodat de boom goed rechtop blijft staan.
 

Heeft u vragen over ons assortiment All-Surface kerstbomen van Fairybell? Of wilt u meer weten over de rest van het Fairybell assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.