123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Fairybell Deurkerstboom

Fairybell deurkerstboom kopen?

Bestel voordelig een deurkerstboom van Fairybell. Deze deurkerstboom is een kunstmatige lichtboom die eenvoudig op uw voordeur kan worden aangebracht. Zo beginnen de feestdagen al bij binnenkomst in uw woning. De boom is gemakkelijk aan te brengen en weer op te bergen en verspreidt warm wit licht.


Bestel Fairybell deurkerstboom online

Kerstverlichting voor buiten is een leuke manier om de kerstsfeer van uw woning te verhogen, maar kan intimiderend zijn om te plaatsen of op te hangen. Het gaat immers vaak om ingewikkelde constructies die veel moeite behoeven om aan te brengen. Gelukkig zijn er ook kerstversieringen en -verlichtopties van merken als Fairybell.

 

Met de deurkerstboom van Fairybell kunt u zonder tussenkomst van gereedschappen gezellige kerstverlichting aanbrengen op uw voordeur. Zo begint de kerst bij de ingang, en verwelkomt u niet alleen bezoek op een toepasselijke manier, maar draagt u ook bij aan het feestelijke straatbeeld.

Verschillende soorten deurkerstboom

De Fairybell deurkerstboom is in twee varianten beschikbaar; de afmetingen en de kleurtemperatuur van het licht blijven gelijk, maar u kunt wel kiezen tussen een variant met normale led lichten, of een variant met de twinkle-functie. Wanneer u kiest voor de twinkle variant, is er een deel van de led lichten op de deurkerstboom die knipperen in plaats van alleen constant licht verspreiden. Dit zorgt voor een feestelijk lichtpatroon.

Mogelijk te combineren met:

Veelgestelde vragen

Hoe monteer ik de deurkerstboom op mijn deur?

De deurkerstboom is eenvoudig op de deur te monteren. Bij de kerstboom wordt een riem geleverd die boven en onder langs de deur kan (de deur kan nog gewoon open en dicht worden gedaan) en de deurkerstboom op zijn plaats houdt. Het kost ongeveer 5 tot 10 minuten van uw tijd, en behoeft geen gereedschappen.

Wat voor soorten deurkerstboom zijn er beschikbaar?

U kunt kiezen tussen een deurkerstboom met normaal, constant brandend licht, of met de twinkle-functie. De deurkerstboom met twinkle beschikt deels over lampjes die knipperen, voor een gezellig en sfeervol lichtpatroon.
 

Heeft u na het lezen van de informatie op deze pagina nog informatie over de Fairybell deurkerstbomen? Of heeft u misschien vragen over de rest van ons Fairybell assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.