123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Fairybell Hangende kerstboom

Hangende kerstboom van Fairybell kopen?

Bestel voordelige een Fairybell hangende kerstboom en voorzie uw muur, schutting of gevel van warm wit licht voor de feestdagen. Deze 1,5 meter hoge kerstboom is eenvoudig te plaatsen en te gebruiken en is de ideale kerstverlichting om uw woning op te laten vallen.


Bestel een Fairybell hangende kerstboom online

De hangende kerstboom van Fairybell is een ideale en eenvoudige manier om uw muur, schutting of gevel te voorzien van sfeervolle kerstverlichting. De kerstboom bestaat uit een frame en lichtsnoeren met een hoogte van 1,5 meter. De constructie is voorzien van 240 led lampjes die warm wit licht uitstralen.

 

Voor het monteren van de kerstboom aan de muur worden alle nodige middelen geleverd: een houder en een (vlaggen)stok en alle vereiste schroeven. De boom is IP44 gecertificeerd, wat inhoudt dat deze bestand is tegen spatwater en stof.

Mogelijk te combineren met:

Veelgestelde vragen

Kan ik de Fairybell hangende kerstboom meerdere kerstseizoenen gebruiken?

Ja, u kunt de hangende kerstboom vaker dan één kerst gebruiken. Het is dan wel noodzakelijk dat u de kerstboom voorzichtig en secuur van de muur haalt en opbergt, zodat deze niet beschadigd. Zorg er ook voor dat het materiaal goed droog en schoon is voordat u deze opbergt, zodat vocht en vuil niet kan doorwerken tijdens opslag van de kerstboom.

Hoe monteer ik de hangende kerstboom?

Bij de hangende kersboom wordt een (vlaggen)stok en een houder geleverd. De houder kan met behulp van schroeven in de voegen van uw buitenmuur of aan de schutting worden bevestigd, waarna hierin de (vlaggen)stok met daaraan de hangende kerstboom kan worden bevestigd. Alle nodige materialen worden bij het product geleverd.
 

Heeft u vragen over de hangende Fairybell kerstboom, of wilt u misschien meer weten over de rest van ons Fairybell of kerstverlichting assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.