123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Fairybell Muurkerstboom

Fairybell muurkerstboom kopen?

Bestel een muurkerstboom van Fairybell tegen een voordelige prijs en voorzie de buitenruimte van uw woning van warm en gezellig licht. Bij ons koopt u een muurkerstboom met constant of met twinkle licht, om zo echt in de kerststemming te komen.


Bestel muurkerstboom van Fairybell online

Met de Fairybell muurkerstboom wordt het ophangen van buitenkerstverlichting zeer eenvoudig. De kerstboom is een kunstmatige lichtboom, bestaande uit een frame en lichtsnoeren, die door middel van een haak aan de muur kan worden bevestigd en met haringen in de grond kan worden gezekerd. Zo heeft u geen gedoe met losse snoeren en veel verschillende gereedschappen: alle nodige middelen worden bij het product geleverd.

Muurkerstbomen in verschillende hoogtes

De muurkerstbomen zijn beschikbaar in twee hoogtes: 2 meter en 4 meter. De 2 meter kerstboom beschikt over 180 led lampjes, en de 4 meter kerstboom over 240 led lampjes. Het montageproces blijft hetzelfde. De bomen zorgen voor sfeervol warm wit licht en kunnen met behulp van de 31 V weerbestendige transformator op het stroomnet worden aangesloten.

Mogelijk te combineren met:

Veelgestelde vragen

Hoe plaats ik de Fairybell muurkerstboom?

De Fairybell muurkerstboom is eenvoudig te plaatsen door de boom in de voegen van uw muur te schroeven, en in de grond te zekeren met haringen. Alle montagemiddelen en nodige gereedschappen worden met de muurkerstboom meegeleverd. Het montageproces is voor zowel de 2 als de 4 meter hoge kerstboom hetzelfde.

Kan ik de Fairybell muurkerstboom op afstand bedienen?

Dit is niet standaard mogelijk. U kunt echter wel, door aanschaf van een slimme schakelaar, de boom indirect op afstand bedienen. Dit doet u door een slimme schakelaar tussen de stekker van de muurkerstboom en het stopcontact te plaatsen, waarbij u de slimme schakelaar op afstand met een app op uw smartphone of tablet kunt in- en uitschakelen.
 

Heeft u na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over de Fairybell muurkerstboom? Of heeft u wellicht vragen over de rest van ons Fairybell assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.