123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Tijdschakelaar

Tijdschakelaar kopen?

Automatiseer het gebruik van uw verlichting met een tijdschakelaar van 123led.nl. Hiermee kunt u verschillende tijdsprogramma's instellen om te zorgen dat de aangesloten lampen automatisch aan- of uitgaan. Bestel bij ons schakelklokken voor binnen en buiten, allemaal voor de beste prijs.


1 - 9 van 9

Bestel een tijdschakelaar online

Bij ons vindt u verschillende schakelklokken voor het automatiseren van uw verlichting of andere apparaten. Installatie kan eenvoudig worden gedaan, waarna de tijdschakelaars van Brennenstuhl een hoge betrouwbaarheid bieden. In onze webshop koopt u deze producten voor de beste prijs én ontvangt u ze razendsnel in huis.

Hoe werkt een tijdschakelaar?

Wij bieden diverse tijdschakelaars van Brennenstuhl. Hier kunt u uw lampen of andere apparaten eenvoudig op aansluiten om te zorgen dat ze automatisch aan- en uitgaan. Om dit te doen hoeft u alleen maar de schakelklok in het (buiten)stopcontact te steken, de lamp of het apparaat in het contact te steken en de gewenste tijd in te stellen.

 

Bij de meeste tijdschakelaars kunt u een grote hoeveelheid tijdprogramma's instellen, soms wel 96 verschillende varianten. Zo kunt u er eenvoudig voor zorgen dat het aangesloten lamp na 15 minuten, 30 minuten, een uur of iedere andere uitgekozen tijd uitgeschakeld wordt. Er zijn ook weekschakelklokken beschikbaar. Deze digitale timers zijn voorzien van een lcd-display en bevatten programma's met weekdagen-, uren- en zelfs minuten-instellingen. Dit werkt anders dan bij de andere tijdschakelaars, die voorzien zijn van een draaiknop.

 

Alle tijdschakelaars die u op deze pagina kunt vinden zijn voorzien van kinderbeveiliging. Hierdoor zijn ze dus ook geschikt voor laaghangende stopcontacten waar kinderen makkelijk bij kunnen.

Kan een tijdschakelaar buiten gebruikt worden?

Een aantal van onze tijdschakelaars is geschikt voor buiten. Deze producten zijn voorzien van een IP44-classificatie, wat betekent dat u ze buitenshuis kunt gebruiken zonder dat vocht en vuil voor problemen zorgen. Wij raden u ten zeerste af om de tijdschakelaars van IP22 in de tuin te gebruiken, aangezien deze niet beschermd zijn tegen de diverse weersomstandigheden .

Verlichting automatiseren met uw telefoon?

Wilt u uw lampen of andere apparaten liever automatiseren met uw telefoon dan met een tijdschakelaar? Ook daarvoor vindt u bij ons voldoende mogelijkheden. Wij verkopen namelijk een breed assortiment van slimme stekkers. Nadat u het gewenste apparaat hieraan heeft aangesloten kunt u ook timers instellen of andere tijdschema's maken, en dat allemaal met een app op uw telefoon of tablet. Wij verkopen onder meer slimme stekkers van Calex, Innr, Philips Hue en Idinio.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een tijdschakelaar met pinnetjes?

Plaats de tijdschakelaar in het stopcontact. Steek de stekker van het apparaat in de schakelklok. Vaak draait de ronde schijf in aanduiding van uren in één dag rond. Klik de pinnetjes op de ronde schijf in op de tijden dat u wilt dat er geen stroom op de stekker komt te staan.

Kan ik mijn tijdschakelaar buiten gebruiken?

Of uw tijdschakelaar geschikt is voor buiten verschilt per product. Tijdschakelaren met een IP-classificatie van IP44 of hoger kunnen buiten worden neergezet, deze zijn namelijk spatwaterdicht.
 

Weet u niet precies welke schakelklok u moet aanschaffen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.