123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Nedis SmartLife Bewegingsdetector | 7 meter bereik | IP54 | Wit

€ 264,95 (Inclusief 21% BTW)
(€ 218,97 Exclusief 21% BTW)
beperkte voorraad
Omschrijving
Zorg voor een veiliger huis met de Nedis SmartLife wifi bewegingsdetector. Deze sensor biedt een betrouwbare detectie van bewegingen binnen een bereik van 7 meter, waardoor het een ideale keuze is voor het bewaken van ruimtes in en rond uw huis. Met een gezichtsveld van 45° zowel horizontaal als verticaal, garandeert deze detector dat geen enkele beweging onopgemerkt blijft. De gevoeligheid van de sensor zorgt voor een nauwkeurige respons, waardoor vals alarm tot een minimum wordt beperkt.

Deze bewegingsdetector is daarnaast bij uitstek geschikt voor senioren. Dit aparaat is zo ontworpen om te screenen op gevaarlijke risico's voor senioren. De detector stuurt waarschuwingen naar de Nedis SmartLife-app (Android en iOS) als iemand valt, ronddwaalt en meer. Omdat er geen camera in de detector zit, is er geen sprake van inbreuk op privacy. Wanneer er echt sprake is van een incident, wordt er een waarschuwing verzonden naar de contactpersonen voor noodgevallen via telefoongesprekken, sms-berichten of app-meldingen.

Deze bewegingsdetector is eenvoudig te koppelen aan een bestaand wifi-netwerk. Dit zorgt voor een naadloze integratie met uw smart home systemen en u kunt de activiteiten gemakkelijk monitoren via uw smartphone of tablet, ongeacht waar u bent. Daarnaast beschikt deze detector over een IP54-classificatie. Dit betekent dat het apparaat stof- en spatwaterdicht is, waardoor het zowel binnen als buiten kan worden gebruikt. De robuuste behuizing zorgt ervoor dat het apparaat duurzaam is en onder alle omstandigheden blijft functioneren. 

De Nedis wifi bewegingsdetector is perfect voor het zorgen dat uw vader, moeder, opa of oma veilig zijn in huis en dat er zo snel mogelijk hulp ingeschakeld kan worden wanneer er wel sprake is van een incident.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Nedis Voltage type: DC
Lumen per Watt: 0 lm/W info Afmetingen: 150 x 105 x 24 mm (lxbxh)
Protocol: Wifi info Beschermingsniveau: IP54 info
Watt: 3 W Stroom: 0.6 A
Type: Slimme bewegingsdetector WiFi: Ja 2.4 GHZ
Voeding: USB voeding Werktemperatuur: -10 tot +70 °C
Voltage: 5 V Extra info: Handleiding
Kleur: Wit Oud voor nieuw: uw oude apparaat info