123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Netatmo Pack | Slimme thermostaat met 3 slimme radiatorkranen

€ 349,50 (Inclusief 21% BTW) (€ 288,84 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Met deze slimme thermostaat van Netatmo wordt uw verwarming steeds intelligenter. Stuur deze aan met een app op uw telefoon of tablet of met uw stem en zorg dat uw woning zich volledig aanpast aan uw leef- en woonstijl. In dit pakket vindt u bovendien ook drie slimme radiatorkranen, waarmee u zelfs per kamer de verwarming heel precies kunt regelen.

Zo kunt u direct een (groot) gedeelte van uw woning slim maken én bespaart u al snel 37% aan energie (op jaarbasis).

Complete verpakking
In de verpakking vindt u de slimme thermostaat, drie radiatorknoppen, een mobiele standaard en muursteun, een relais, een boileradapter, een netadapter, een USB-kabel, kleurenstickers, drie AAA-batterijen, zes AA-batterijen, schroeven en pluggen en radiatoradapters.

Met dit complete pakket kunt u uw verwarming direct en eenvoudig slim maken. 

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Netatmo Werktemperatuur: 5 tot 30 °C
Protocol: Wifi info Video: Productvideo
Type: Slimme thermostaat Assistant: Apple HomeKit
Batterijen inbegrepen: Ja Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Kleur: Wit
Werkt met
HomeKit Homey Google

Hoe werkt het?
 

Het gebruik van deze slimme thermostaat en radiatorkranen van Netatmo gaat heel eenvoudig. Download de app voor iOS of Android en verbind deze via de wifi aan de slimme apparaten. Vervolgens kunt u ze bedienen met uw telefoon of tablet, of u nu in dezelfde kamer of aan de andere kant van de wereld bent. Via de app zijn de thermostaat en de radiatorkranen bovendien zo in te stellen dat ze zich aanpassen aan uw manier van wonen. De slimme verwarming is verder niet alleen te bedienen met de app, maar werkt ook samen met de Apple HomeKit en met Google Assistent, zodat ook spraakopdrachten mogelijk zijn.
 

Installatie en compatibiliteit
 

De slimme thermostaat is compatibel met de meeste verwarmingsketels en warmtepompen. Deze is draadloos te gebruiken, maar kan ook aan de muur gemonteerd worden. Hierdoor kunt u deze plaatsen waar u maar wilt.

De slimme radiatorkranen kunnen dienen als vervanging voor thermostatische kranen. De meegeleverde adapters zorgen ervoor dat dit vrijwel altijd past.
 

Energiebesparing
 

De app maakt het mogelijk om het energieverbruik nauwgezet in de gaten te houden én daar waar mogelijk aan te passen. Vergelijk bijvoorbeeld het verbruik van de huidige periode met vorige periodes. Of gebruik de Auto-Adapt functie. Hiermee kunt u ervoor zorgen dat de verwarming zich aanpast aan de isolatie van het huis én aan de buitentemperatuur, zodat het binnen nooit te warm wordt. Hiermee bespaart u daarom dan ook een hoop energie en gaat u verspilling tegen.
 

Design
 

De thermostaat en radiatorkranen zijn voorzien van een strak en elegant design. Met de gekleurde zelfklevende strips in oranje, groen, geel of blauw (die standaard meegeleverd worden) kunt u er bovendien uw eigen persoonlijke touch aan geven. Op de thermostaat worden verder de temperatuurinstelling en de actuele temperatuur weergegeven. Het veranderen hiervan kunt u doen door op de thermostaat te drukken.