123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Nuki Opener | Geschikt voor slim deurslot | Wit

€ 129,00 (Inclusief 21% BTW) (€ 106,61 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Omschrijving
Maak van uw intercominstallatie een slimme deuropener met deze Nuki Opener. Hiermee kunt u ervoor zorgen dat u de deur van uw appartementencomplex kunt openen zonder dat u een sleutel nodig heeft.

Bestuur hiermee uw intercom en laat eenvoudig vrienden, familieleden, werklui of andere gasten binnen. De installatie is eenvoudig en in een mum van tijd gedaan.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Nuki Bereik sensor: max 10 m
Protocol: Bluetooth 5.0 info Afmetingen: 70 x 70 x 22 mm (lxbxh)
Type: Opener Accuduur: 1 jaar
Voeding: Batterij Werktemperatuur: -10 tot +40 °C
Batterijtype: 4x AAA Montage: Opbouw
Batterijen inbegrepen: Ja Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Kleur: Zwart
Productimpressie
Nuki Opener (white)
vergroten vergroten vergroten

Hoe werkt het?
 

U verbindt de Nuki Opener aan de app met behulp van Bluetooth. Met de app en uw intercom kunt u de voordeur van het appartementencomplex dan eenvoudig openen en sluiten. We raden u aan om gebruik te maken van de Nuki Bridge, zodat de verbinding stabiel is en blijft. Hiermee ontgrendelt u bovendien diverse slimme opties, zoals bediening op afstand. Ook automatische vergrendeling of ontgrendeling behoort tot de mogelijkheden. Dit betekent dat de deur automatisch opent als er geregistreerd wordt dat uw telefoon in de buurt is.

Bovendien kunt u toegangsrechten verlenen aan anderen om te zorgen dat ook uw familieleden of vrienden met hun telefoon naar binnen kunnen. Of gebruik de app om te controleren wie de deur geopend of gesloten heeft, zodat u altijd op de hoogte bent. 

Gebruik tot slot de Ring to Open-functie om de zorgen dat de zoemer van de intercom geactiveerd wordt als iemand aanbelt. Dit kunt u eenvoudig inschakelen en, als het niet meer nodig is, ook weer snel uitschakelen.
 

Installatie
 

De Nuki Opener is eenvoudig zelf te monteren. Gebruik hiervoor de gedetailleerde handleiding in de app. Het benodigde montagemateriaal wordt meegeleverd. Door het laagspanningsbereik is de installatie ongevaarlijk. De Opener werkt op 4 AAA-batterijen.