123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Philips Hue Outdoor Discover schijnwerper zwart | White en Color Ambiance

€ 177,95 (Inclusief 21% BTW) (€ 147,07 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving

Met deze verstraler van Philips Hue kunt u uw voor- of achtertuin verlichten. De 15W lamp is te bedienen met de Hue-app op uw telefoon of tablet, ook als u niet thuis bent. Hierop kunt u verschillende slimme acties uitvoeren. Wilt u bijvoorbeeld de lampen aanzetten terwijl u in uw auto stapt om naar huis te gaan? Groene verlichting in de tuin? Of een schema instellen waarmee de verlichting automatisch gaat branden? Het kan allemaal met de app. Kies uit 16 miljoen kleuren en wittinten, dim, personaliseer en automatiseer.  


Voor het gebruik van deze schijnwerper is een Philips Hue-bridge nodig. Hiermee integreert u de lamp in uw Zigbee-netwerk, waarna u deze kunt laten samenwerken met uw andere lampen.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Philips Hue Kleur: Zwart
Lichtopbrengst: 2300 lumen info Lamp inbegrepen: Ja
Protocol: Zigbee info Branduren: 25.000 uur
Kleurtemperatuur: RGB + 2000-6500 K info Afmetingen: 22 x 16 x 15,3 cm (lxbxh)
Watt: 15 W Beschermingsniveau: IP44 info
Type: Slimme verlichting Klasse: I
Vervangt Watt: 79 W info Gebruik: Buiten
Dimbaar: Ja info Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Voltage: 220-240 V
Protocol
Lichtkleur
Prijsinformatie
Philips HUE adviesprijs €  199,99
123led prijs €  177,95
U bespaart €  22,04

Hoe werkt het?
 

Deze Philips Hue Outdoor Discover schijnwerper kan dus bediend worden met een app op uw telefoon of tablet en kan ook eenvoudig geautomatiseerd worden, waardoor deze lamp goed gebruikt kan worden als anti-inbraakverlichting. Zo kunt u gebruik maken van timers, waarschuwingen en alarmen, maar ook met behulp van de geolocatiefunctie zorgen dat het licht automatisch gaan branden als u thuiskomt.

Gebruik de app op uw telefoon of tablet om het licht aan of uit te zetten of te dimmen. Doordat de verlichting krachtig en helder is kunt u hiermee de buitenkant van uw woning of bedrijfspand altijd goed verlichten. Met behulp van de app doet u dit met de lichtkleur die u het beste vindt passen. Er is een ruime keuze uit meer dan 16 miljoen lichtkleuren en meer dan 50.000 wittinten (2.000K tot 6.500K).

Tot slot is de schijnwerper ook compatibel met Amazon Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit, waardoor ook bediening met een spraakassistent mogelijk is. Gebruik uw stem om de verlichting te personaliseren en te automatiseren, net zoals u met de app zou doen.
 

Installatie
 

Voor het aansluiten van deze schijnwerper heeft u de Philips Hue-bridge nodig; deze wordt niet meegeleverd. Hiermee maakt u een slimme connectie tussen de lamp en de app (voor iOS of Android), waarna u uw telefoon of tablet kunt gebruiken om alle slimme handelingen uit te voeren. Ook kunt u de lamp hiermee integreren in uw Zigbee-netwerk, om te zorgen dat samenwerking met andere slimme apparaten mogelijk is.

In de armatuur zitten twee 15W led lampen die heldere verlichting verspreiden. De lamp is speciaal ontworpen voor buitenomgevingen en is dan ook bestand tegen alle weersomstandigheden (IP44). Installatie in de tuin heeft u eenvoudig en snel gedaan.