123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Philips Hue Outdoor Econic wandlantaarn staand zwart | White en Color Ambiance

€ 189,99 Philips HUE adviesprijs
€ 174,50 (€ 144,21 Exclusief 21% BTW)
U bespaart € 15,49
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving

Voeg met deze buitenwandlamp van Philips Hue zowel een moderne als een klassieke touch toe aan uw tuin. Met zijn klassieke lantaarnvorm ziet de lamp er namelijk prachtig uit, terwijl de slimme functionaliteiten zorgen dat deze ook zeer modern is. Bedien de geïntegreerde 15W led lamp met een app op uw telefoon of tablet, zowel vanuit huis als vanaf een afstand. Hiermee kunt u de verlichting aan- en uitzetten, dimmen, personaliseren en automatiseren.


Voor het gebruik van deze wandlamp is een Philips Hue-bridge nodig; deze wordt niet meegeleverd. Hiermee integreert u de lamp in uw Zigbee-netwerk, waarna u deze kunt laten samenwerken met uw andere lampen.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Philips Hue Kleur: Zwart
Lichtopbrengst: 1150 lumen info Lamp inbegrepen: Ja
Protocol: Zigbee info Branduren: 25.000 uur
Kleurtemperatuur: RGB + 2000-6500 K info Afmetingen: 19,4 x 24,4 x 30,1 cm (lxbxh)
Watt: 15 W Beschermingsniveau: IP44 info
Type: Slimme verlichting Klasse: I
Vervangt Watt: 79 W info Gebruik: Buiten
Dimbaar: Ja info Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Protocol
Lichtkleur

Hoe werkt het?
 

In de handige app zet u de lamp aan of uit en kiest u uit meer dan 16 miljoen verschillende kleuren licht en een breed spectrum aan wittinten (2.000K tot 6.500K). Ook kunt u de verlichting dimmen, om het op deze manier nóg meer aan te passen aan de sfeer van het moment.

Zorgen dat de lamp automatisch aan- of uitgaat? Stel dan (tijd)schema's of timers in. U kunt de lamp daarnaast waar u ook bent bedienen, laten inspelen op de zonsopkomst en de zonsondergang of gebruik maken van de geolocatiefunctie, zodat het licht automatisch gaat branden als u thuiskomt. Er zijn een hoop slimme functionaliteiten mogelijk.

Uw lamp met uw stem bedienen? Ook dat kan! De lamp is namelijk compatibel met Amazon Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit.


Installatie

 

Om de connectie te maken tussen de app (voor iOS of Android) en de lamp heeft u een Philips Hue-bridge nodig. Deze wordt niet meegeleverd. Deze bridge zorgt er ook voor dat de lamp geïntegreerd wordt in het al bestaande Zigbee-netwerk, zodat u deze kunt laten samenwerken met al uw andere slimme apparaten.

De 15W led lamp die in de armatuur zit verspreidt heldere verlichting. De lamp is speciaal ontworpen voor buitenomgevingen en is dan ook bestand tegen alle weersomstandigheden (IP44). Installatie in de tuin heeft u eenvoudig en snel gedaan.